Foça'da AK Partliler'e saldırı iddiası

Foça'da AK Partliler'e saldırı iddiası

İzmir Foça'da alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, broşür dağıtan AK Parti Gençlik Kolları üyesi üç kadına sözlü ve fiili saldırıda bulundu iddiası.

İddiaya göre İzmir Foça'da alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, broşür dağıtan AK Parti Gençlik Kolları üyesi üç kadına sözlü ve fiili saldırıda bulundu. Olay yerinden geçen Yusuf Altun isimli genç, saldırgan U.G. (55) isimli şahsın önüne geçmeye çalışınca, şahıs bu sefer gencin boğazını sıkarak darp etti. U.G. isimli şahıs, polislerce gözaltına alındı. 

Gençler saldırgandan şikayetçi olurken, olayı duyan Foçalı AK Parti'liler Emniyet Müdürlüğü önünde toplanarak olayı protesto etti. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan saldırgan polis ekiplerince Foça ilçe sınırlarından uzaklaştırıldı. Emniyet Müdürlüğüne gelen Foça AK Parti İlçe Başkanı İrfan Çalışkan yaptığı açıklamada, "Bugün gençlerimize yapılan bu saldırı aslında tek derdi vatanına milletine hizmet olan siyasi partimize yapılmıştır. Bu bizleri çok üzdü. Broşür dağıtan genç kardeşlerimize yapılan bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranların peşini bırakmayacağız" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.