Foça’da ‘Engelsiz Deniz Sporları’ etkinliği yapıldı

Foça’da ‘Engelsiz Deniz Sporları’ etkinliği yapıldı

Engelliler Haftası kapsamında, engelli hakları konusunda farkındalık yaratmak ve fiziksel açıdan dezavantajlı bireyleri spor ve doğa faaliyetleri ile buluşturmak amacıyla Foça’da ‘Engelsiz Deniz Sporları’ etkinliği yapıldı.

Foça’da yaşayan engelli yurttaşlar, eğitmenler eşliğinde ‘Deniz Bisikleti’, ‘Kano’ ve ‘Rüzgâr Sörfü’ yaptı. ‘Engelsiz Deniz Sporları’ etkinliği, Foça Belediyesi, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi, Phokaia Yelken, Windsurf ve Kürek Spor Kulübü işbirliğiyle ve Breezy giyim firması desteğiyle gerçekleştirildi.  

fotograf-03.jpg

Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda düzenlene etkinliğe; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Kaymakam Refiki Onur Alimoğlu, Foça Belediye Bakanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyesi Beyhan Türker, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Sermin Selçuk ve üyeleri, engelliler, engelli yakınları ve Breezy firması yetkilileri katıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, denizde yapılan sporların engelli bireylere, bedensel yeteneklerini geliştirmek ve sosyalleşmek bakımından önemli faydalar sağladığını belirterek, etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.