Foçalı turizmciye hüzünlü veda

Foçalı turizmciye hüzünlü veda

Foça’da denizde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren turizmci İbrahim Güler toprağa verildi. Güler’in cenazesine yüzlerce kişi katıldı.

Foça Fransız  tatil köyünden sonra 1966 yılından beri İzmir’in turistik İlçesi Foça’da  turizme yönelik faaliyetlerini sürdüren Güler Ailesi’nin 63 yaşındaki üyesi İbrahim Güler ilçe merkezindeki Küçük Hanedan Oteli ile Mersinaki bölgesindeki Hanedan Tatil Köyünün sahibiydi. Güler,  sahibi olduğu tatil köyü’nde 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü denize girdikten bir süre sonra kalp krizi geçirmiş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.   

İbrahim Güler için 15 Temmuz 2018 Pazar Günü öğle namazına müteakip Foça Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı ve törenine Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Başsavcı Ali Öztürk, Aliağa Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş,  , belediye meclis üyeleri, bölgede belediyeleri birleştirilmiş yerleşim birimlerinin eski belediye başkanları, siyasi parti ve stk temsilcileri, turizmciler,esnaflar, ailesi, sevenleri ve Foçalılar katıldı.

Uzun bir araç konvoyuyla Foça Eski Mezarlığa getirilen Güler’in naaşı buradaki aile mezarlığına gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Defin sonrası ailesi taziyeleri kabul etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.