Fortnite Türkiye App Store'una geldi!

Fortnite Türkiye App Store'una geldi!

Fortnite Battle Royale, konsol ve PC'nin ardından mobil platforma ayak bastı. Türkiye App Store'una gelen Fortnite Battle Royale'ı nasıl oynayacağınızdan bahsettik.

PUBG'nin en büyük rakibi olarak gösterilen Epic Games'in geliştirdiği Fortnite Battle Royale'ın, geçtiğimiz günlerde mobil platforma geleceği açıklanmıştı. İlk etapta sunuculara yük binmemesi için davetiye sistemi ile oynanacağı söylenen Fortnite, bugün Türkiye App Store'undaki yerini aldı.

Ücretsiz olarak sunulan Fortnite, uygulama içi satın alma seçeneklerini barındırıyor. Bu da oyuncuların ekstra kıyafet ve silahlar için aynı konsol ve PC'de olduğu gibi para ödeyeceği anlamına geliyor.

Çapraz platform desteği ile PlayStation 4, Xbox One ve PC'deki Fortnite oyuncuları ile mobilden de eşleşip oynanabilecek olan oyun için öncelikle davetiye kodu almanız gerekiyor.


Epic Games'in resmi sitesinden davet etkinliğine kaydolmanız gerekiyor. Buraya tıklayalarak Fortnite'ı iPhone ve iPad'den oynayabilmek için kayıt oluşturabilirsiniz.

Oyunun mobil sürümünü ise buradan indirebilirsiniz. Son olarak Fortnite'ın internet bağlantısı ve iPhone 6S/SE’ye, iPad Mini 4’e, iPad Air 2’ye, iPad 2017’ye, iPad Pro’ya ya da daha yeni bir cihaza kurulu iOS 11 gerektirdiğini belirtelim.

Kaynak: Teknolojioku

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.