Furkan Bedir, Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı oldu

Furkan Bedir, Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı oldu

Antalya’nın merkez ilçesi olan Muratpaşa’ya Zafer Partisi ilçe başkanı olarak genç iş adamı Furkan Bedir atandı.

Zafer Partisi Antalya İl Binası’nda dün yapılan değerlendirme toplantısında yönetimini tanıtan Furkan Bedir, "Maalesef ki geçmişte yaşanan süreçlerde Muratpaşa ve Antalya’mız çok zaman kaybetti. Yeni kurulan partilerde bu tür durumlar mazur görülebilir. Bizlere düşen en önemli görev, sayın genel başkanımız Ümit Özdağ’ın göstermiş olduğu hedeflere ulaşmak için, yönetici arkadaşlarımız ile birlikte azim ve kararlılık içerisinde çalışmaktır. Artık kaybedecek vaktimiz yoktur. Güçlü kadrolar ile Antalya’mızı ve Muratpaşa’mızı Zafere taşımak için bugün burada yönetici arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Daha olgun, daha aklı başında, daha samimi bir siyaset anlayışı Muratpaşa’da Zafer Partisi olarak fark yaratmak istiyoruz. Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevine Sn. Genel Başkanımız’ın görevlendirmesi ve il başkanımızın destekleri ile birlikte getirilmiş bulunmaktayım. Kurmuş olduğumuz güçlü yönetim kadromuzla erkenden çalışmalara başlayıp, kaybedilen sürenin telaffisini yapma konusunda önemli adımlar atacağız" diye konuştu.

whatsapp-image-2022-09-08-at-12-08-08-2.jpeg

Antalya siyasetinin halkın içerisinden gelen, siyasi hırsları olmayan, siyaseti vatandaşın menfaati için yapmaya gayret eden siyasetçilere ihtiyacı olduğuna değinen Bedir "Türkiye’de maalesef siyaset, çirkinleşti, yozlaştı, içi boşaltıldı. Halkın gerçek sorunlarını temsil eden siyasetçilerin görevi devir alma zamanı gelmişti. Koltuk sevdası için , makam ve mevki için değil, vatan ve millet meselesi için bayrağı bir adım öne taşıma şerefine nail olursak ne mutlu bizlere. Sn. Genel Başkanımızın Türk milletinin adeta kurtuluş meşalesini ateşlediği Zafer Partisinde siyaset yapıyor olmanın , Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisiyiz diyebilmenin ve bu bağlamda çalışmalar yapıp partimize ve milletimize faydalı olmanın çok büyük manevi sorumluluğunun olduğunun yönetici arkadaşlarım ile birlikte farkındayız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun diyor, Muratpaşa’mıza, Antalya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2022-09-08-at-12-08-07.jpeg

Furkan Bedir’in yönetim listesinde Araştırmacı Yazar Perçem Baş, Av. Kağan Hapil, Doktor Yasir Aksu, İş Kadını Nafiye Özçelik, Milli Sporcu Sümeyye Özen Bedir , Tekstil Mühendisi Nisanur Hapil, Ziraat Mühendisi Aras Or, İş Adamı Nazmi Acan, Uğur Yuva , Sercan Yıldırım gibi önemli isimler yer aldı.

whatsapp-image-2022-09-08-at-12-08-08.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum