Galatasaray'da Deprem! Terketti

Galatasaray'da Deprem! Terketti

Sarı-kırmızılı basketbol takımının ABD'li oyun kurucusu, kulüpten ve teknik ekipten izin almadan WNBA takımlarından Chicago SKY'ın hazırlık kampına katılmak için ülkesine gitti.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyun  kurucusu Yvonne Anderson, kulüpten ve teknik ekipten izin almadan ülkesine gitti.
 
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kadın Basketbol  Takımımızın sporcusu Yvonne Anderson, kulübümüzün ve teknik kadromuzun izni  olmaksızın, WNBA takımlarından Chicago SKY'ın hazırlık kampına katılmak üzere  bugün itibariyle ABD'ye gitmiştir." denildi.
 
Anderson'un takım arkadaşlarına ve sarı-kırmızılı camiaya saygısızlık  yaptığının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Kulübümüzle kontratı devam etmekte olan sporcunun bugün oynanacak son  lig maçında ve daha önemlisi play-off çeyrek final serisinde görev yapmayacak  olması profesyonelliğe yakışmayacak bir tutumdur. En başta da takım arkadaşlarına  ve camiamıza karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır."
 
Açıklamada, 27 yaşındaki oyuncuya dava açılacağını da aktarılarak,  "Sporun ruhundan ve etik anlayışından uzak bu kabul edilemez tavır sebebiyle  oyuncuya hem maddi hem manevi tazminat davası açılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.