Gaziemir meclisinde seçim zamanı

Gaziemir meclisinde seçim zamanı

Gaziemir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nda 2017’de görev yapacak encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri seçildi.

2016 yılı denetim raporunun da okunduğu meclisi yöneten Şenol: “Bu mecliste görev yapan, Gaziemir’e hizmet eden herkes gurur duymalıdır”Gaziemir Belediye Meclisi 2017 yılı nisan ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yönetiminde yapıldı. Denetim Komisyonu’nca hazırlanan 2016 yılı denetim raporunun okunarak meclise bilgi verildiği toplantıda, 2017 yılında görev yapacak encümen üyeleri ve 11 ihtisas komisyonunun üyelik seçimleri yapıldı. Meclis oturumunda; encümen seçimleri gizli oyla yapılırken, komisyon üyelerinin seçimleri açık oyla yapıldı.Gizli oylama sonucu Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri Abdurrahim Nursoy, Fatma Tınastepe ve Kasım Özkan en çok oyu alarak encümen koltuğuna oturdu. İhtisas komisyonunda görev yapacak üye seçimlerinin yapıldığı mecliste Plan ve Bütçe, Bayındırlık ve İmar, Hukuk, Çevre, Sağlık, Kültür, Kadın Erkek Eşitlik, Esnaf ve Pazaryerleri, Kurs Eğitim ve Engelliler, Spor, Kent Konseyi Komisyonları’na CHP’den 3’er, AKP’den 2’şer üye seçildi. Açık oylamayla yapılan seçimlerde komisyon üyeleri oybirliğiyle seçildi.


GAZİEMİR’E HİZMET BÜYÜK GURUR

Diğer gündem maddelerinin sorunsuz bir şekilde karara bağlandığı mecliste, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla Denetim Komisyonu’nun hazırladığı 2016 yılı Denetim Raporu da okundu. Denetim raporunu değerlendiren Başkan Halil İbrahim Şenol, “Bu meclis Gaziemir’e büyük hizmetler verdi, kentin gelişmesinde önemli kararlar aldı. Bu mecliste görev alan, Gaziemir’e hizmet veren herkes gurur duymalıdır. İnsanlar güzel hizmetleri hak ediyor. Gaziemir için yapacak daha çok işimiz var” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.