Gaziemir'in şampiyonlarından fuarda muhteşem gösteri

Gaziemir'in şampiyonlarından fuarda muhteşem gösteri

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

Türkiye Şampiyonu Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun İEF Destinasyon Sahnesi’ndeki gösterisi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Bu yıl  ‘enerji’ temasıyla 86. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi’nin bu temaya uygun yaptığı tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. Gaziemir’in çevre dostu Belediye Başkan Halil İbrahim Şenol’un enerji, geri dönüşüm ve çevre konusunda hayata geçirdiği çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi sunulurken, her gün ayrı bir aktiviteyle halkın karşısına çıkılıyor. Gaziemir Belediyesi Çocuk Korosu, Zumba Dans Grubu’nun performans sergilediği İzmir Enternasyonal Fuarı Destinasyon Sahnesi’nde son olarak Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu sahne aldı.

Türkiye Şampiyonu topluluk Karadeniz ve Zeybek oyunlarıyla fuar ziyaretçilerine görsel şölen sundu. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un eşi Birsen Şenol’la birlikte izlediği şampiyonların gösterisi büyük beğeni topladı, alkış aldı. Gösterinin sonunda sahneye çıkan Başkan Şenol “Bugüne kadar aldığı birçok başarıyla gurur kaynağım olan 32 Dev Adam muhteşem gösterisiyle bir kez daha göğsümü kabarttı. Hepiniz harikasınız” diyerek dansçıları kutladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.