GEDİZ ELEKTRİK, MURADİYE MAHALLESİ’NDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MERKEZİ AÇTI

GEDİZ ELEKTRİK, MURADİYE MAHALLESİ’NDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MERKEZİ AÇTI

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Gediz), Manisa’nın Yunusemre merkez ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına Manisa merkezindeki 4. Müşteri İlişkileri Merkezini (“MİM”) açtı.

Bir Aydem kuruluşu olan Gediz Elektrik, Aydem ile birlikte görevli tedarik şirketleri olarak faaliyet gösterdikleri Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinde MİM sayılarını, artırmaya devam ediyor. Manisa’nın yoğun caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi üzerinde yer alan yeni Muradiye MİM, Manisalı müşterilerin daha konforlu ve ferah mekânda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlayacak. 

Gediz’in başlattığı yeniden yapılanma süreci ile geçmişte sadece fatura tahsilatı yapılan noktalar, şimdi ise başta abonelik başvurusu olmak üzere, fatura takibi, ödeme, sorgulama gibi müşterilerinin her türlü ihtiyacına yanıt veren bir yapıya dönüştü. MİM’ler tek çatı altında müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan noktalar haline geldi. Kurumsal dönüşümle birlikte, müşteriler bu noktalardan indirimli elektrik başvurusu yaparken, ayrıca diğer kampanya başvuru işlemlerini de gerçekleştirilebiliyor. 

Ayrıca müşteriler, MİM'lerden gerçekleştirilebilecekleri birçok işlemi Gediz’in web sitesi www.gediz.com ‘dan ulaşabilecekleri Online İşlemler uygulamasından da yapabiliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.