GEDİZ ELEKTRİKTEN KARİYER FIRSATLARI

GEDİZ ELEKTRİKTEN KARİYER FIRSATLARI

Gediz Elektrik, istihdam yaratmaya devam etmek, öğrencileri enerji sektörüne kazandırmak ve ücretsiz online eğitim imkânı sunmak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) “Kariyer Günleri” etkinliğine katıldı.

İEÜ, kariyerine yön vermek isteyen öğrencilerini ve mezunlarını “Kariyer Günleri” kapsamında insan kaynaklan yöneticileriyle bir araya getirdi. Etkinlikte, katılımcı firmaların insan kaynakları yetkilileri, mezun ve öğrencilerle görüşmeler yaptı. Gediz Elektrik, öğrencilere bu etkinlikte sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarını hediye etti. Gediz Elektrik, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmaları için günlük ve sosyal hayatta yol gösterici olmayı amaçlamıştır. Bu proje aynı zamanda tüm Aydem ve Gediz Elektrik müşterilerine de hizmet vermektedir. Öğrenciler, eğitimi tamamladıklarında, sahip olacakları sertifikaları özgeçmişlerine ekleyebilecekler. Öğrenciler, “Aydem Akademi” aracılığıyla kişisel gelişim, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri ve finans başlıkları altında aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirerek kariyerlerine yön verme fırsatına sahip oldular.

Ayrıca, Capital Dergisi tarafından 19.’uncusu düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” konulu araştırmada Gediz Elektrik, “İstihdamını En Çok Artıran Şirketler” arasında yer aldı. Kariyer Günü sayesinde öğrenciler Gediz Elektrik ile iletişim ağı oluşturarak, işe alım prosedürleri hakkında bilgi edinme ile birlikte iş ve staj başvurusu yapma şansı da yakaladılar. 

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

 

Bereket Enerji Grubu hakkında

Bereket Enerji Grubu olarak, Aydem ve Gediz Elektrik bölgelerinde 4,7 milyon müşteriye verdiğimiz hizmet ile önemli bir pazar payına sahibiz. Aydem Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi olarakAydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 1,7 milyon müşteriye en avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedefleyen çalışmalarımızı 8 yıldır sürdürmekteyiz. 2013 yılında Gediz Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’ni bünyemize katarak İzmir ve Manisa illerinde de elektrik perakende satış hizmeti vermeye başladık. İzmir ve Manisa bölgelerindeki müşteri sayımız yaklaşık olarak 2,8 milyona ulaştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.