Gelecek Partisi’nden bayramlık hediyesi

Gelecek Partisi’nden bayramlık hediyesi

Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanlığı, Konak ilçesinde ikamet eden 500 çocuğa ve 150 anneye bayramlık giysi hediye etti.

Konak ilçesinde ikamet eden 500 çocuğa ve 150 anneye bayramlık giysi hediye eden Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramında çocukları sevindirdi. Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, “En büyük sevap çocukların yüzünü güldürmektir. Çocuklar gülerse dünya da güler. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz her gün kendini daha çok hissettiriyor. Bu krizden sadece anne babalar değil ailesine ekonomik olarak bağlı çocuklar da etkileniyor. Her şeyin el yaktığı ailelerin daha da fakirleştiği bu dönemde bayramlık giyemeyecek çocuklarımız bayrama buruk giriyor. Bu sebeple daha iki gün önce mazbatasını alan yeni Konak İlçe Başkanımız Sayın Önder Oktay, Konak mahalle muhtarlarımız tarafından belirlenen 500 çocuğa ve annelerine partimiz adına bayramlık giysi yardımı yapmaya karar verdi. Ben kendisine bu duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum.

Çocuklarımızın gülen yüzü ve gözlerinde ışığı görmek bize güç veriyor. Bugün bayramlıklarını alan 500 çocuğumuz bayrama mutlu girecekler. İnanıyoruz ki bu evlatlarımız büyüdüğünde de sırası geldiğinde kendileri de aynı şeyi yapıp dünyayı hayırda yarışarak daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışacaklardır. Bu düşüncelerle sevgi, hoşgörü adil paylaşım ve barışın egemen kılındığı, açlığın ve savaşların son bulduğu yarınlar dileğiyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

292270337-1086967038909193-6768300362203056872-n.jpg

Bayramlık hediyelerini kendi bütçesinden karşılayarak hayır gerçekleştiren Gelecek Partisi Konak İlçe Başkanı Önder Oktay da geçmişte her çocuğun heyecan ile yaşadığı bayramlık sevincini ve duygusunu şimdiki nesillere de yaşatma gayretinde olduklarını ifade etti.

İlçe Başkanı Oktay, “İlçe başkanı olarak 500 çocuğumuzun bayrama mutlu bir şekilde girmesine vesile olduğumuz için çok mutluyum. Evlatlarımıza bayramlıklarını verirken anneleri için üzülmelerini istemedik bu yüzden talep eden 150 anneye de ayrıca bayramlık hediye ettik. Çocukların yüzü gülerse annelerin de yüzü güler, annelerin yüzü gülerse çocukların da yüzü güler diye düşündük. Her mahalleden ailelere ulaşarak bayramın manevi iklimini yaşamalarını istedik. Bayram sonrası da imkânlarımız ölçüsünde nakdi ve ayni yardımlar gerçekleştirerek hemşerilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu bayramın İzmir’imiz, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ediyorum” dedi.

291911355-781038676612696-7935574979082831856-n.jpg

İzmir İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlık hediye programında, ihtiyaç sahibi aileler mahalle muhtarları tarafından belirlenerek il başkanlığına yönlendirildi. Hediyelerini alan aileler çeşitli ikramlar eşliğinde çocukları ile vakit geçirdiler. İl başkanlığında partililer ve diğer aileler ile bayramlaştılar.

resim-6.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.