GENÇ TURIZMCILERIN MEZUNIYET COŞKUSU

GENÇ TURIZMCILERIN MEZUNIYET COŞKUSU

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen töreninde mutluluk ve büyük heyecan yaşadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi, bu yıl dördüncü mezunlarını uğurladı. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, öğrenci ailelerine ve öğretim üyelerine teşekkür ederek, “Mezuniyetler çok anlamlıdır. Bir çocuk doğuyor ve bir hayat başlıyor. Onların okuldaki ilk gününe, lise yıllarına ve meslek tercihlerinin ardından fakülte mezuniyetlerine tanık oluyorsunuz. Şu andan itibaren onlar için yeni bir hayat başlıyor. Bu hayat yolu sizlere başarı ve şans getirsin” dedi. Öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden Ören, “Üniversitesi olarak öğretim üyelerimize de ayrı bir teşekkürü borç biliyoruz. Yılmadan, iyi eğitim vermek adına kendilerine koydukları hedefleri tek tek yerine getiriyorlar. Bu başarıda emeği geçen hocalarıma saygılarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu fakülteyi kentimize ve ülkemize kazandıran Reha Midilli Vakfına, Foça halkımıza ve belediyemize teşekkür ederiz” diye konuştu.

SON DEĞİL BAŞLANGIÇ

Bu yıl 43 öğrencinin fakülteden mezun olduğu bilgisini veren Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Kozak, üniversite ve kent bütünleşmesinin güzel örneklerinden birinin Foça’da yaşandığını belirterek, birçok proje ve çalışmalarla ilçeye katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Programda söz alan Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) Müdürü Prof. Dr. Özlem Çakır ise Dokuz Eylül’den mezun olma ayrıcalığının önemine dikkat çekerek, mezuniyetin bir son değil başlangıç olduğunu belirtti. Fakülte birincisi Emre Samancıoğlu’nun da kısa bir konuşma yaptığı gecede, Reha Midilli Kültür ve Turizm Ödülleri de sahiplerini buldu. Konuşmaların ardından öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

unnamed-(5)-076.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.