Genç Yetenek Alper Erözer “Enerji” İle Damga Vurmaya Hazır

Genç Yetenek Alper Erözer “Enerji” İle Damga Vurmaya Hazır

13 Yaşındaki genç yetenek Alper Erözer kıpır kıpır enejisiyle adeta gençlerin sevgilisi olmaya geliyor.

Sözlerini kendisinin yazdığı  ‘’I Think You Love Me Now’’ isimli teklisi ile ülkemizde olduğu kadar yurtdışında da büyük ilgi gören, ünlü aranjör ve besteci Suat Aydoğan’ın keşfettiği Alper Erözer, şimdi ‘’Hey World World’’ albümü ile tüm dünyada müzik piyasalarına iddialı bir adım atmaya hazır.  


Yine düzenleme kısmında Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan ‘’Hey World World’’ ‘ü seslendiren genç yetenek,  albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı.


Albümündeki ilk çıkış şarkısı olan ‘’Enerji’’ ‘nin video klibinin çekimini yönetmen Alişan Günay Yıldırım üstlendi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen kıpır kıpır klip, Alper Erözer ve ona eşlik eden dansçılarla birlikte yüksek enerjili bir koreografiyle çekildi.


Alper Erözer’in merakla beklenen ‘’Hey World World’’ albümü, 26 Ocak 2018 tarihinde tüm dijital müzik platformlarında yayında olacak. Ayrıca video klip çalışması Alper ErozerOfficial resmi YouTube kanalında, Vevo platformunda ve kendi web sitesi www.alpererozer.com ’da tüm şarkılarının kliplerini bulabileceksiniz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum