Gençliğin Başkanı’ndan İzmir Mesaisi

Gençliğin Başkanı’ndan İzmir Mesaisi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İzmir’de gençlerle bir araya geldi, referandum sürecini anlattı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İzmir’de yoğun bir mesai geçirdi. Sabah erken saatlerde başlayan program gecenin geç saatlerinde son buldu. Ecertaş, katıldığı programlarda 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

Öğrencilerle buluştu

 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan program kapsamında Ecertaş İzmir’de öğrenciler bir araya geldi. İlk olarak Buca’da düzenlenen kahvaltıda üniversite öğrencileriyle buluşan Ecertaş, öğlen ise Bornova’da ki üniversite öğrencileriyle buluştu. Genç kürsü kapsamında Karabağlar’da gençlere seslenen Ecertaş,  programlarında 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumda neden evet denmesi gerektiğini anlattı.

 

28 Şubat programı

 

Akşam Menderes’te düzenlenen 28 Şubat programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, program sonrasında ilçe gençlik kolları başkanlarıyla özel toplantı gerçekleştirdi.

 

Faydalı geçti

 

Ecertaş’ın İzmir programını değerlendiren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “ İzmir’de 16 Nisan tarihine kadar yoğun bir çalışma içine girdik. Bu çalışmalar kapsamında Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Melih Ecertaş da bizlerle bir araya geldi. Bizlere verdiği destek önemli. Kendisine İzmirli gençler adına teşekkür ediyorum.  Düzenlenen programlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Akıllarda ki soru işaretlerine açıklık getirdi. AK Gençlik olarak kalkınan ve büyüyen Türkiye’nin istikrarı için evet çalışmalarımızı son güne kadar sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.