Genel Başkan’ın Gözüne Girmek İçin Toprağı Boyadılar

Genel Başkan’ın Gözüne Girmek İçin Toprağı Boyadılar

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti esnasında Narlıdere'de toprağın boyandığı ortaya çıktı.

Narlıdere Belediyesinden büyük fiyasko…İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle geçtiğimiz haftalarda vatandaşlara tanıtılmış ve törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Narlıdere’ye yeşil bir alan, bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Büyüyen gelişen Narlıdere’nin merkezinde aileler, çocuklarımız huzur içinde cüzi fiyatlarla eğlenecekler, kültür ve sanat etkinliklerine katılacaklar. Bu kamu mekanında birbirleriyle kaynaşarak ülkemizin aydınlığa yürüyüşünde tüm İzmir’in üstlendiği görevi layıkıyla yerine getireceklerdir” diye konuşmuştu.

vadi1.jpg

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nin açılışı 21 Ekim’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecekti. Ancak açılış 21 Ekim’den 4 Kasım’a çekildi. Vadi’nin önceki adı beyaz vadi rekreasyon alanıydı ve bütçesi 7 milyon’a mal oldu. Bunun 5 milyonunu İzmir Büyükşehir Belediyesi karşıladı.

GÖZ BOYAMAK İÇİN, KİMYASAL BOYA…

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 4 Kasım’da açılacak olan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi beraberinde fiyaskoları da getirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na açılış yaptırma yarışına giren Narlıdere Belediyesi yeşillendirme yapmak yerine alanı kimyasal boyalarla yeşile boyadı.  Doğasıyla ön plana çıkartılan vadi, Genel Başkan’ın programına yetiştirilmek için Çimleme ve yeşillendirme çalışması yapmak yerine göz boyamak için yeşile boyanarak toprağa kimyasal katılmış oldu. Bu çalışmayla toprakta verimsizleşti. Alanın boyanması akmayan tutkallı boya ile gerçekleşti.

 

 

 

 

 

 

 

Gizem Çetinkol – Gazete Ege

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.