Gibi Gibiyim Parçasına Muhteşem Hakan Ergün Yorumu

Gibi Gibiyim Parçasına Muhteşem Hakan Ergün Yorumu

Anadolu Rock Müziği'nin sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Ergün, 18 Mayıs 2018 ‘da ünlü sanatçı İlhan Şeşen imzası taşıyan “Gibi Gibiyim” adlı eser ile harika bir çıkış yaptı.

Müzikal serüvenine Üsküdar Musıki Cemiyetinde başlayan sanatçı, yaza İlhan Şeşen imzalı bir eser ile damga vurmaya hazırlandığını belirterek, “Usta sanatçı İlhan Şeşen'in bir eserini yorumlayacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Parçayı müzikseverlere sunmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

unnamed-410.jpg
Hakan Ergün Kimdir?

Anadolu Rock Müziği’nin sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Ergün geçtiğimiz aylarda ‘Kerkük Zindanı’ adlı single’ı ile ikinci kez dijital platformlarda yerini almıştı. Müzik camiasına adım attığı ilk günden bu yana, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte festival ve özel organizasyonlarda konserler verdi.
  
Sivil Toplum çalışmalarını sürdürürken bir yandan solo kariyeri için çalışmalarına devam eden Hakan Ergün 2015 Yılında Şaşkın, 2016 Yılında Kerkük Zindanı adlı albümleri ile müzik severler ile buluşmuştu.

Hakan Ergün'ün "Gibi Gibiyim" adlı teklisine tüm dijital müzik platformlarından ya da sanatçının kendi YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.