God of War'da mikro ödeme seçenekleri olmayacağı açıklandı

God of War'da mikro ödeme seçenekleri olmayacağı açıklandı

Yeni God of War oyunu hakkında detaylar gelmeyi sürdürüyor. Oyunun yapımcısı Santa Monica Studios, God of War'da mikro ödemelerin olmayacağını sosyal medyadan paylaştı.

Yeni God of War Oyununda mikro ödeme seçeneklerinin olmayacağı oyunu yapımcıları tarafından doğulandı. Bir Twitter kullanıcısı, 20 Nisan'da çıkacak God Of War'da oyun içi ödemelerin olup olmayacağıyla ilgili yapımcılara soru sordu. Santa Monica Studios yönetmeni Cory Barlog ise God of War'da mikro ödemelerin olmayacağını söyledi.
 

Sony’den God of War imzalı PS4 Pro paketi

Henüz bir PS4 satın almadıysanız, sınırlı üretim God of War’a özel Playstation Pro’yu kontrol etmek isteyebilirsiniz. Gri ve altın sarısı renklerin yoğunlukta olduğu konsolu üzerinde God of War’dan pek çok simge bulunuyor.

Sınırlı sayıda God of War PS4 Pro, standart 1 TB konsol ve denetleyici ile geliyor. Paketin içinde God of War’ın tam olarak belirtilmemiş fiziksel bir kopyasını da var. 

20 Nisan'da satışa çıkacak konsol, ABD'de 400 (standart bir PS4 Pro ile aynı fiyatla) veya 500 dolar arasında olacak. Paket uluslararası olarak da satışa sunulacak, ancak fiyatlandırma henüz paylaşılmadı.

God of War serisinin yeni oyunu Playstation Store 209 TL. Kutulu fiyatının ise 260 TL civarında oılması bekleniyor. Oyun, 20 Nisan 2018 tarihinde ise piyasaya çıkacak. Türkçe alt yazı seçeneği ile oyunseverlere sunulacak oyunun özel ve koleksiyoncu sürümleri de lansman tarihi ile birlikte ilgili mağazalarda satışa sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.