Gökhan Kırdar, müzik ile şifa dağıtacak

Gökhan Kırdar, müzik ile şifa dağıtacak

"Frekans Müzik ile İyileşme Projesi”

“Yerine Sevemem", "Gece, Melek ve Bizim Çocuklar" gibi unutulmaz şarkıları, Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerinin efsaneleşen müzikleri ile herkesin gönlüne taht kuran Gökhan Kırdar son olarak galası yapılan romantik, dram türündeki "Bir Nefes Yeter" filminin de müziklerine imza attı. Bir ayda çekimleri tamamlanan filmde başrol oyuncuları Seçkin Özdemir ile Tuvana Türkay'a, Hakkı Ergök, Zuhal Gencer Erkaya, gibi isimlerin rol aldığı film müzikleri ile de büyük beğeni aldı.

Sanatçı uzun zamandır üzerinde çalıştığı SkyGen adlı “Frekans Müzik ile İyileşme Projesi” ile de müziğin insan üzerindeki ruhsal ve fiziksel boyutta iyileştirici gücünü kullanmak üzere de harekete geçti. İstanbul, İzmir Antalya başta olmak üzere farklı şehirlere projesini taşıyan Gökhan Kırdar farklı dernek ve sağlık kuruluşları ile de çalışmasını ortak yürütecek.

Üniversite yıllarında müziğin şifa yönünü inceleyen ve yurtdışında da araştıran Gökhan Kırdar müzikteki bazı frekansların dinleyenlere iyi geldiğini fark ediyor. Gökhan Kırdar “İnsan vücudunda 7 ana manyetik alan (frekans) olduğunu bu frekansların müzikteki bazı frekanslara karşılık geldiğini belirtiyor. Yaptığı müziğin, müziği dinleyen kişilerde 7 ana manyetik alana bağlı olan salgı bezlerini ve hormonları olması gerektiği gibi çalıştırmaya başladığını ve pek çok hastalık için olumlu dönüt aldıklarını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.