GÖKTÜRK GAZETESİ ÇIKTI

GÖKTÜRK GAZETESİ ÇIKTI

Dergiden sonra şimdi de gazete...

Ümit Öner ile Göktürk Gazetesi ilk sayısıyla İstanbul'da dağıtıma çıktı. İstanbul'da ses getiren ve beğeniyle takip edilen Göktürk Dergisi'nin okuyucuları şimdi Göktürk Gazetesini okumaya başladılar.

İstanbul Göktürk ve çevresine dağıtımı yapılan 32 sayfalık Göktürk Gazetesi ilk günden talep ve ilgi gördü. Gazetenin manşet haberleri ve iç sayfa haberleri şimdiden gündemi belirledi. 

Yeni çıkan ve çıktığı ilk gün keyifle okunmaya başlayan Göktürk Gazetesi haberlerinin önemli başlıklarını sizlerle paylaşalım.

Göktürk ve Kemerburgaz’a Devlet Hastanesi Geliyor

Göktürk’e Devlet Okulu müjdesi

Göktürk Anneleri Yardım Kampanyası

Ümit Öner İle Hayata Dair 

İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öner yeni çıkan Göktürk Gazetesi için şu açıklamalarda bulundu:

‘’Yayın organları benim hayatımın her döneminde önemli olmuştur ve önemli olmaya devam edecektir. Okuma alışkanlığını kazanan bireyler arttıkça toplum olarak daha çok bilgiye ulaşacağımıza inanıyorum. Dergi, Gazete, kitap bizlerin kaybedilmemesi gereken bir kültürüdür. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte evlerimizin bir çoğuna Gazete girmiyor, tabletlerden okunuyor haberler... Gazete kültürünü şahsım adına bir kez kişiye dahi olsun aşılamak için yeni bir yola çıktım. Ben ve ekibim Göktürk ilçesini ve burada yapılan he bir etkinliği duyurmak için canı gönülden çalışıyoruz. Gerçek olan haberlerin insanlara ulaşmasını sağlamak, hızlı ve kolay yollardan okuyucuyu bilgilendirmek için Göktürk Dergisi’yle yetinmeyip Göktürk Gazetesi’ni de çıkarma fikrini aldım. Bugün almış olduğum geri dönüşümler şunu gösteriyor ki yapılan hiç bir emeğin karşılığı boşa çıkmıyor. Tebrik ve teşekkür mesajarıyla desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonra gerek Dergi olsun gerek Gazete olsun yayıncılığa tüm azmimle devam edeceğemin sözünü veriyorum.’’ Sözleriyle Göktürk Gazetesinin ilk açıklamlarını belirtti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.