GÖKTÜRK’TE BİNLERCE KİŞİLİK HAYIR ZİNCİRİ! 

GÖKTÜRK’TE BİNLERCE KİŞİLİK HAYIR ZİNCİRİ! 

İstanbul’da Eyüp İlçesi’ne bağlı Göktürk’te Pazar günü bir araya gelen binlerce vatandaş “Hayır Zinciri” oluşturup sokaklarda yürüyüş yaptı.

Göktürk Gönüllü Anneleri  üyelerince organize edilen Hayır Zinciri’ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ile CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek de katıldı. Etkinlik sırasında vatandaşlara Hayır yazılı kurabiyeler dağıtıldı, balonlar uçuruldu. 


GÖKTÜRK, HAYIR SESLERİYLE YANKILANDI
Ardından Göktürk caddelerinde insan zinciri oluşturan ve sayıları çevredeki vatandaşların da katılımıyla kısa süre içinde binlerce kişiye oluşan Hayırcılar,  Cankurtaran’ın öncülüğünde alkışlar eşliğinde, ellerinde bayraklarla birlikte yürüyüşe geçtiler. İzmir Marşı okuyan ve Hayır diye sloganlar atan kalabalığa çevreden gelip geçenler de destek verdi. Bir ara hayır zincirinin uzunluğunu görmek için otobüse binerek Göktürk sokaklarında dolaşan Cankurtaran, gördüğü kalabalık karşısında “Devletin parasıyla basılan evet pankartları altında Millet’in yüreğiyle  bir Hayır zinciri var. Yer gök hayır diyor” diyerek coşkusunu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.