Görüşmeler başladı!

Görüşmeler başladı!

Yeni sezonda forvet hattına kalitesi tartışılmaz bir ismi dahil etmek isteyen Beşiktaş`ta transfer çalışmalarına hız verildi.

Siyah-Beyazlılar, listesindeki forvet adaylarının maliyetinin yüksek olması sebebiyle ilk hedefini Andre-Pierre Gignac olarak belirledi. 32 yaşındaki Fransız yıldız’la görüşmelere başlayan Kartal, bonservisi elinde olan futbolcuyu Kartal yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Meksika ekibi Tigres’la olan 3 yıllık macerasını tamamlayan Andre-Pierre Gignac, Kara Kartal’ın radarına girmişti. Forvet hattındaki 3 isim; Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’i gönderip bu bölgeyi yeni isimlerle güçlendirmek için harekete geçen Kara Kartal, Fransız yıldızla menaceri aracılığıyla görüşmelere başlamıştı. Bonservisi elinde bulunması sebebiyle gelen teklifler konusunda aceleci davranmayan 32 yaşındaki futbolcunun, kısa bir tatilin ardından gelen önerileri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.
 

3 sezonda 80 gol attı
 

Tigres formasıyla 3 sezonda 144 maça çıkıp rakip fileleri 80 kez havalandıran tecrübeli futbolcu, hücum hattındaki etkili görüntüsüyle göz kamaştırıyor. Deneyimli ismin bonservisinin elinde bulunması Beşiktaş’ın iştahını kabartırken bu futbolcuyla ilgili olarak ay sonuna kadar bir gelişme olması bekleniyor. 
Kaynak: Fanatik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.