Göz Göz finale Bornova’dan göz kırptı

Göz Göz finale Bornova’dan göz kırptı

Sarı-kırmızılılar Play-Off ilk maçında Boluspor’u 2-0’la geçti

Göztepe, TFF. 1 Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bornova Stadı’nda ağırladığı Boluspor’u 2-0’lık sonuçla geçti. Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda tarihi bir gün yaşandı. Sezon boyunca İzmir’in en üst liglerdeki iki takımı olan Göztepe ve Altınordu’ya en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu önemli maçla da çok güzel bir sezon finali yaptık. Tek dileğimiz bu sezon Göztepe’nin Süper Lig’e çıkması” diye konuştu.

Süper Lig yolundaki Göztepe, Bornova Stadı’ndaki son maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip Play-off ilk maçında karşılaştığı Boluspor’u Umut Nayir’in her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda tarihi bir gün yaşandı.

İzmir protokolü Bornova Stadı’ndaydı

Zorlu maçta, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Ali Yiğit, Atilla Kaya, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun da protokol tribünündeki yerini aldı. Bornova Stadı’nı dolduran sarı-kırmızılı taraftarların coşkusu, maç sonrasında daha da arttı. Futbolcular taraftarlarıyla bütünleşti.

İzmir için Göztepe’ye destek olalım

Göztepe’nin, Süper Lig hedefi doğrultusunda Bornova Stadı’nda kritik bir maçı daha kazandığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sezon boyunca İzmir’in en üst liglerdeki iki takımı olan Göztepe ve Altınordu’ya en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştık. Bu önemli maçla da Stadımızda çok güzel bir sezon finali yaptık. Tek dileğimiz bu sezon Göztepe’nin Süper Lig’e çıkması. Bunu başarırsak arkası gelecektir. Bu hedef doğrultusunda Bornovalılar ve Bornova Belediyesi olarak rövanş maçında ve ardından oynanacak finalde de sarı-kırmızılıların yanında olacağız. Tüm İzmir Göztepe’nin etrafından kenetlenmeli” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.