Göztepe, kent ekonomisine kazandıracak

Göztepe, kent ekonomisine kazandıracak

İzmir iş dünyasından Göztepe'ye tebrik yağdı

PTT 1. Lig Play-off final karşılaşmasında karşılaştığı Eskişehirspor'u mağlup edip 12 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Göztepe'ye, İzmir iş dünyasının temsilcilerinden tebrik yağdı. Kulübün 12, İzmir'in ise 6 yıllık Süper Lig özleminin sona ermesinin sevincini yaşayan İzmir iş dünyası temsilcileri,  başarının kent ekonomisine de kazandıracağına vurgu yaptılar.

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman:

“Başarıların devamı kurumsallaşma ile olacak”

Ülkelerin gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli göstergelerden birisi sportif başarılardır. Aynı durum kentler için de geçerlidir. Bu noktada Ege’nin incisi İzmir'in özellikle futbolda yıllardır geri planda kalmış olması bizleri fazlasıyla üzüyordu. Göztepe, elde ettiği başarıyla bu üzüntümüzü sevince çevirdi. Fakat önemli olan bu başarıların kalıcı hale getirilebilmesidir. Bu da ancak kurumsallaşma ile mümkün olacaktır. İzmir’in sporda kalıcı başarılar elde edebilmesi için tüm kulüplerimizin kurumsallaşma sürecini hızlı bir şekilde tamamlaması gerekiyor. Tüm Göztepe camiasını tebrik eder, başarılarının daim olmasını dilerim.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ:

“Atatürk Stadı iyileştirilsin”

 Kurulduğu günden bugüne İzmir'in gururu olan Göztepe Spor Kulübü, elde ettiği başarıyla İzmir'in futboldaki Süper Lig hasretine son vermiştir. Kentlerin sportif alanda elde ettiği başarılar, ekonomik gelişmeyi de beraberinde getirir. Önemli olan bu dakikadan sonra başarıyı kalıcı hale getirmektir. İzmir takımlarının başarılarının sürebilmesi için Atatürk Stadı’nın zeminin bir an önce iyileştirmesi ve tribünlerin sahaya yaklaştırılması büyük önem arz ediyor. Asansör takım olmamak için taraftar gücünü kullanabilmemiz gerek. Tüm Göztepelileri başarılardan ötürü kutluyor, İzmir'e hayırlı olmasını diliyorum.

 EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros:

“Göztepe hepimizi gururlandırdı”

Yıllardan beri Anadolu coğrafyasının Avrupa'ya açılan kapısı olan İzmir'imizin, sporda Avrupa kentlerinin gerisinde kalmış olması bizleri üzen bir gerçeklikti. Göztepe Spor Kulübü, imza attığı başarıyla hepimizi gururlandırdı. Bu yıl Bornova Becker Spor da kadın basketbolunda İzmir'imizi birinci lige taşıma başarısı gösterdi. Diğer kulüplerimizin de başarılarını büyük bir heyecanla takip ettik. İzmir'in spordaki ilerleyişinin devamlı olmasını umuyorum.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem:

“Stat projeleri hızla tamamlanmalı”

İzmir'in devlerinden Göztepe Spor Kulübü, daha önce pek çok başarıya imza atarak bu kenti gururlandırmış, bugün de bu başarılarına bir yenisini eklemiştir. Yıllardır statsız kalan İzmir futbolu, yalnızca Bornova'da hizmete alınan Doğanlar Stadı'yla bile büyük bir ivme kazanmış ve henüz ilk yıldan Süper Lig'e temsilci göndermiştir. Umuyorum ki kentimizdeki diğer stat projelerinin hızla tamamlanmasıyla Göztepe kendi stadında büyük başarılara imza atacak, Altınordu, Karşıyaka ve Altay gibi İzmir'in diğer devleri Süper Lig yolunda ilerleyecektir. Başkanından taraftarına tüm Göztepe camiasını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederim

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.