Göztepe TFF 1. Lig, Beckerspor Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirvede

Göztepe TFF 1. Lig, Beckerspor Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirvede

Bornova Belediyesi’nin geçen yıl açılışını yaptığı Bornova Stadı ve  Atatürk Spor Komleksi’nde mücadele eden İzmir takımları,

ilk yarıları zirvede tamamladı. Göztepe TFF 1. Lig’in, Bornova Beckerspor ise Kadınlar Basketbol Ligi’nin ilk yarısını lider bitirdi. İki ekip zorlu lig maçlarında Bornova’da yenilgi almadı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kente kazandırdıkları tesislerde mücedele eden Göztepe ve Beckerspor’un bir üste lige çıkacağına inandığını söyledi

Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yaptığı İzmir takımları, mücadele ettikleri liglerin ilk yarılarını zirvede tamamladı. Göztepe TFF 1. Lig’in, Bornova Beckerspor ise Kadınlar Basketbol Ligi’nin ilk yarısını lider bitirirken, iki ekipte Bornova’da yenilgi yüzü görmedi.

Göztepe ligde hiç kaybetmedi

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Göztepe, ligin 6. haftasından itibaren Bornova’da Stadı’nda oynamaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu lig mücadelesinde Bornova’da hiç yenilgi almadı. Bornova Stadı’ndaki ilk maçına Elazığspor karşısında çıkan Göztepe, oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Bu maçlarda topladığı 14 puan sarı-kırmızılıları zirveye taşıdı. Göztepe ligin ilk yarısını 31. puanla lider olarak bitirdi.

Beckerspor  10’da 10 yaptı

İzmir’in Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Bornova Beckerspor’un maçları ise Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynandı. Bornova Beckerspor ilk yarıyı 36 puanla lider olarak tamamlarken, Bornova’da 10 maç oynadı ve bu maçların tamamını kazandı.

Gururlu ve mutluyuz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kente kazandırdıkları tesislerde mücedele eden Göztepe ve Beckerspor’un bir üste çıkacağına inandığını söyledi.  İzmir sporunun hizmetine sunduğu yatırımların başarıda tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Atila, “Takımlarımızın başarılı olmaları yolunda koyduğumuz en küçük katkı bile bize büyük mutluluk ve gurur veriyor. Temennimiz bu tip tesis yatırımlarının İzmir genelinde daha da artması ve tüm takımlarımızın daha iyi yerlere gelmesi” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.