Göztepe – Trabzonspor maçı Cumartesi akşamı Bornova Stadı’nda

Göztepe – Trabzonspor maçı Cumartesi akşamı Bornova Stadı’nda

İzmir’in Süper Lig heyecanı Bornova’da yaşanıyor

İzmir’in Süper Lig heyecanı Bornova Stadı’nda yaşanmaya devam ediyor. Göztepe, Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’u da Bornova’da ağırlayacak. Bornova Stadı’ndaki zorlu mücadele, 26 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.45’de başlayacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, TFF 1. Lig’in ardından Süper Lig’deki ilk sınavlarından da başarıyla geçtiklerini vurguladı. Başkan Atila, “Göztepe – Fenerbahçe maçında olduğu gibi bu mücadelede de Bornova’ya yakışır şekilde ev sahipliği yapacağız” dedi.

Bornova Stadı’nda Süper Lig heyecanı ikinci kez yaşanacak. 14 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig’in ilk maçında Fenerbahçe ile Bornova’da karşılaşan Sarı-kırmızılı ekip, İzmir’deki ikinci maçında bu kez Trabzonspor’u yine Bornova Stadı’nda ağırlayacak.

Tribün kapasitesi çalışmaları devam eden yeni kale arkası tribünü ile 10 bine çıkacak olan Bornova Stadı’ndaki zorlu mücadele, 26 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.45’de başlayacak. Göztepe, Antalya’daki play-off finalinde yaşananlardan nedeniyle aldığı ceza nedeniyle zorlu maça Fenerbahçe karşısında olduğu gibi seyircisi desteğinden yoksun çıkacak. Bordo-mavili taraftarlar ise karşılaşmayı kendilerine ayrılan kale arkası tribünün de izleyecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdıkları Bornova Stadı’nda İzmir takımlarının maçlarına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bornova Belediyesi olarak, TFF 1. Lig’in ardından Süper Lig’deki ilk sınavlarından da başarıyla geçtiklerini vurgulayan Başkan Atila, “Geçtiğimiz yıl  1. Lig karşılaşmalarına ev sahipliği yaptığımız Stadımızı, Göztepe’nin şampiyonluğu birlikte Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşun tüm kriterlerini yerine getirerek Süper Lig’e hazır hale getirdik. Göztepe – Fenerbahçe maçına da Bornova’ya yakışır şekilde ev sahipliğini yaptık. Aynı ev sahipliğini Cumartesi akşamı da yapacağız. Öncelikli dileğimiz centilmence bir maç olması. Gönlümüz ise İzmir ve İzmirli olarak tabi ki Göztepe’den yana. Süper Lig’deki ilk puanını Fenerbahçe’den alan Sarı-kırmızılı ekibimizin bu maçta da ilk galibiyetini alacağına inaniyorum. Stadımız İzmir takımlarına uğur getirmeye devam etsin” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.