Güçlü kadınlar güçlü yarınlar!

Güçlü kadınlar güçlü yarınlar!

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği'nin Girişimci Kadın Atölyesi programına destek amacıyla “Girişimci Kadınlar Güçlü Yarınlar" sloganıyla düzenlediği konser yoğun ilgi gördü.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), Girişimci Kadın Atölyesi programına destek amaçlı “Girişimci Kadınlar Güçlü Yarınlar" sloganıyla konser düzenledi.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi'ndeki gecede farklı sektörlerden ilham verici girişimci kadınları buluşturan konser büyük ilgi gördü. Karşıyaka Belediyesi, Bortar Grup, Çağlar Çiçekçilik ve Organizasyon, Güloğlu Plastik, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Jimmy Key, Özmüşler, Tokel Vinç, Ulubey Bakery&Cafe ve Yarkent Medya destekleriyle düzenlenen konserde, tüm salon doldu.

1714120076717-3.jpg

LİYAKAT Derneği Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz, 4 yıl önce başlatılan Girişimci Kadın Atölyesi programı kapsamında bugüne kadar 120 kadına ücretsiz eğitim verildiğini söyledi. Gecenin sadece başarılarını kutlamak için değil aynı zamanda gelecekte daha fazla kadının güçlenmesi ve başarılı olması için düzenlendiğini belirten Uğuz, “Hep birlikte daha güçlü bir gelecek için adım atmaya devam edeceğiz” dedi.

Gecenin sunuculuğunu Bortar Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve Avukat Biriçim Didem Özkardeş üstlendi. Şef Gürkan Öztürk yönetimindeki İzmir Müzik Dostları Korosu, duygu dolu eserleri seslendirerek katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. LİYAKAT Yönetim Kurulu’nun da iki esere eşlik ettiği konser, destek verenlere plaket takdimiyle sona erdi.

1714120066166-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.