Güçlü Türkiye için birlikte hareket edelim

Güçlü Türkiye için birlikte hareket edelim

Güçlü ekonominin, güçlü millet ve güçlü Türkiye demek olduğunu belirten Murat Koç “İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmak için herkesi ikinci bir Kurtuluş Savaşı veriyormuş gibi hareket etmeye davet ediyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için top yekün hareket etmesi gerektiğinin altını çizen 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, öncelikle Milli Politikalarla ekonomik sıkıntıların aşılması gerektiğini ifade ederek “Ülkemiz çok yönlü ve büyük bir mücadele vermektedir. Bu mücadelenin birinci aşaması güvenlik güçlerimizin çeşitli terör örgütleri ille göğüs göğüse vermiş oldukları fiili mücadeledir. Öncelikle tüm güvenlik güçlerimizin bilmesini istediğim önemli bir husus şudur ki; vermiş olduğunuz can siper hane mücadelenizde topyekûndan bu millet arkanızdadır. Milletin kalbi sizin kalbiniz ile atmaktadır. Ülkemiz üstünde oyun oynayan art niyetlilerin hiç şüphesi olmasın, nasıl ki Kurtuluş Savaşı verilirken Şerife Bacı yavrusunun üstündeki battaniyeyi, donmasını engellemek için mermi taşıyan kağnının üstüne örttüyse, bu millet bugün de aynı fedakarlığı gösterecektir.” dedi.  

“HAİNLERİN TUZAĞINA DÜŞMEYECEĞİZ”

Mücadelenin ikinci aşaması olarak ülke genelinde verilen ekonomik mücadele olduğunun altını çizen Murat Koç “Yeraltı ve yerüstü zenginliklerimize gözlerini diken hainler tarafından, topraklarımız üzerinde karmaşa oyunları tasarlanmakta ve bu oyunlar, her mağlubiyetten sonra oyuncu değiştirilerek, milletimize yeniden sunulmaktadır. Maksat iç savaş çıkartmak, Türkiye’yi bölmek, ekonomik yönden çökertmek ve topraklarımız üzerinde hüküm sürmektir. Dış mihraplar böl, parçala, yönet ve sahip ol oyununu tüm Ortadoğu’nun üzerinde oynadı, birçoğunda da başarılı oldular, biz ise millet olarak hainlerin tuzağına asla düşmeyiz, düşmeyeceğiz. Verilen mücadelelerde 15 Temmuz süreci ve sonrası çok iyi okunmalıdır. 15 Temmuz’daki hain plan başarılı olsaydı bugün ülkemizde iç savaş başlamış ve yönetim elimizden gitmişti. Ülke olarak dört bir koldan verdiğimiz kutlu mücadelemizde, yediden yetmişe hepimiz el ele vermeli ve bir olmalıyız. Bir olan iri olur, diri olur, düşmanları karşısında güçlü olur.” diye konuştu.

“TÜM KİRLİ OYUNLAR EKONOMİ İÇİN YAPILMAKTADIR”

İçinde bulunduğumuz sıkıntılı ortamdan kurtulabilmek için başta siyasiler olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların, odaların, vakıfların, işverenlerin ve işçilerin ‘ben ülkem için ne yapabilirim’ sorusunu kendisine yöneltmesi ve bunun cevabını vererek, elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Murat Koç “Kim ne üretiyorsa, üretimini artırmalı, dün bir üreten bugün iki üretmeli, tüketimi ise en aza indirgemeliyiz. Unutulmamalıdır ki, dünyanın sistemi ekonomi üstüne kuruludur, tüm kirli oyunlar, pazarlıklar daha güçlü bir ekonomi için yapılmaktadır. Siyasi birliktelik uzlaşması ile el ele vererek, milli seferberlik içinde, yerli malı yurdun malı diyerek, ithal ürünlerden kaçınıp, çok çalışırsak ve çok üretirsek, kalkınan ekonomimiz ile, düşmanlarımızı yenebilir, dış mihraklara muhtaç olmaktan kurtulabiliriz. Tam bağımsızlık için yerli malına yönelmeli, ithalatı azaltmalı, ihracatı artırmalıyız. Güçlü ekonomi, güçlü millet, güçlü Türkiye demektir. Herkesi ikinci bir Kurtuluş Savaşı veriyormuş gibi bu kutlu mücadelenin içine davet ediyorum. Ve inanıyorum ki, bu millet Milli Politikalarına sahip çıkacak ve her zorluğun üstünden gelecektir’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.