Güldür Güldür Show İzmir’i salladı

Güldür Güldür Show İzmir’i salladı

Türkiye’nin en iyi komedi programı olan ve her yaşta insanı kendine hayran bırakan Güldür Güldür Show, iki gün gösteri yaptığı İzmir’de, her yaştan sevenlerini kahkahaya boğdu.

Çıktıkları turne kapsamında, Adana ve Antep’te gösterilerini gerçekleştiren Güldür Güldür ekibi, Ankara gösterisi öncesinde üçüncü gösterilerini BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonuyla 22 – 23 Mayıs’ta Kültürpark içerisinde bulunan, İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde gerçekleştirdi.

1-448.jpg

Gösteriyi izlemek için gelenlerin saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşturduğu Açık Hava Tiyatrosu, büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Saat 21:00’da başlayan gösteride oyuncular sahneye çıktıkları anda izleyicilerden tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

2-388.jpg

Güldür Güldür Show ekibi televizyonda yayınlanmayan en yeni skeçlerini sahnelerken, skeçlerin içerisinde yer alan danslar ise izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

İki saati aşkın süren ve kahkahaların havada uçuştuğu Güldür Güldür Show bittikten sonra oyuncular izleyicilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.

Güldür Güldür Oyuncuları İzmir Sokaklarında

İki gün üst üste İzmir Açıkhava’da hayranlarıyla buluşan oyuncular, gündüzleri vakitlerini şehri gezerek değerlendirdi. Ali Sunal, Aylin Kontente, Alper Kul ve Rüştü Onur Atilla Kordon’da yürüyüp, Konak Meydanı’nda yer alan tarihi saat kulesi önünde güvercin besledi ve hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey, Güldür Güldür Show’a gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek “sanatın ve sanatçının dostu sevgili İzmirli hemşehrilerimize en içten sevgi ve saygılarımla teşekkür ederim” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.