Gülnaz Yılmaz Olguncan 'Şahidim İstanbul' şarkısıyla iz bırakmaya geliyor

Gülnaz Yılmaz Olguncan 'Şahidim İstanbul' şarkısıyla iz bırakmaya geliyor

Sanatçı Gülnaz Yılmaz Olguncan’ın Şahidim İstanbul adlı yeni single çalışması, 29 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

CENGİZHAN KAYA - Sanatçı Gülnaz Yılmaz Olguncan’ın sözlerini kendisinin yazdığı, bestesi ve aranjesi Kanun Sanatçısı eşi İlkay Olguncan’a ait 'Şahidim İstanbul' adlı yeni single çalışması, 29 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı. Klibi ise 2 Ocak 2024’te Youtube NetD'de yayınlandı.

1.jpg

Sanatçı Gülnaz’ın eşi İlkay Olguncan’la birlikte kurduğu Musake Production etiketiyle yayınlanan Şahidim İstanbul single albümüne Türkiye’nin usta müzisyenleri eşlik etti. İki yıldır üzerinde çalıştığı alternatif rock tarzındaki şarkısıyla 2024 yılına muhteşem bir giriş yapan Gülnaz, kalıcı sanat eseriyle siz değerli müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Dinleyicilerinin kalplerinde yer edinmeye ve iz bırakmaya geliyor. Yetenekli sanatçının maddi ve manevi çok emek verdiği Şahidim İstanbul teklisi yaşamış olduğu hayat hikâyesini anlatıyor ve dinleyicilere İstanbul’un mistisizmini aşkla aktarıyor. İstanbul’a sanat uğruna taşınan, 3 yıldır burada yaşayan sanatçı şehre göbekten bağlanmış ve şehri ilham kaynağı olarak görüyor. “Yüzüm yeni olabilir ancak ruhum çok eski” diyen Gülnaz, Şahidim İstanbul Şarkısında şehrin görünen tarafı olduğu gibi görünmeyen boyutuna da vurgu yapıyor ve single çalışmasını şu şekilde özetliyor;

“Bu albüm İstanbul'un tarihine, ruhuna ve aşkıma saygı duruşu niteliğinde. İstanbul evliyalar, âlimler, peygamberler, sultanlar görmüş, üzerinde imparatorluklar kurulmuştur. Hiçbiri ölü değildir, yedi tepe üzerinde zırhlıdır. Camileri, kiliseleri, sinagogları, sarayları, hanları, hamamları tarihin kayıtlarını tutmaktadır. İstanbul çok yüksek seviyeli kozmik planetlerin bulunduğu merkezlerle bağlantılı bir noktadadır. Ayrıca doğu ve batıyı birleştiren pozitif ley hatları İstanbul’dan geçmektedir. Yuşa Tepesi, Eyüp Sultan ley hatları üzerinde. Ayasofya, Kâbe ve Mescid-i Aksa da aynı hat üzerinde bulunmakta. Bu mekânlar yüksek frekanslı olduğu için buralarda dua etmek daha verimlidir. İnsanın ruhsal varlığının kökleri bu enerji alanları ile bağlantılıdır. Yani insanlığın uyanışı ve tekâmül süreci için faydalı hatlar İstanbul’dadır. İstanbul da insanlar gibi canlı ve yaşamaktadır. Hem de yüzyıllarca süren sırlarla dolu… Ben İstanbul tarafından desteklendim ve bu şehirde evlendim. Hatta Galata Kulesi’ne çıktıktan sonra eşim İlkay ile evlendik. Efsane gerçekleşti diyebilirim. Tüm mucizelerim burada filizlendi. Çünkü İstanbul bir enerji jeneratörü gibidir. Hissedebilen kalpler için İstanbul’da büyük bir manevi güç vardır. Bu yayını herkes hissedemez, hissedenler de bir daha bu yayından kurtulamaz. Şarkımda da anlattığım gibi; Eyüp Sultan Hazretleri’nden, Galata Kulesi’nden, Fatih Sultan Mehmet Han’ın, taşlarla Hz. Muhammed (s.a.v) Peygamberimizin ismini yazdığı Rumeli Hisarı’ndan, gerçekten altın kadar değerli olan taşından, toprağından, maddeden ve manadan destek ve güç aldım. Aşka olan inancım, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u alacağına olan inancı kadar büyüktü. Ve aşk kazandı. Aşk her zaman kazanır.”

4.jpg

Dinleyicilerine İstanbul'un yaşayan bir hazine olduğunu, aşkın yüceliğini hissettirmek isteyen sanatçı, şehrin büyülü atmosferini zarif sesiyle derinleştirip, tarihi dokusunu müzikal bir deneyimle birleştiriyor. Albüm, müzikal çeşitlilik açısından gerçek bir sanat eseri olarak öne çıkıyor. Güçlü alt yapısı ve derin anlamlara sahip sözleriyle dikkat çeken Şahidim İstanbul, hislerinizi harekete geçirecek ve sizi unutulmaz müzik yolculuğuna çıkaracak. İstanbul'un sırlarını keşfetmek ve kalbinizin derinliklerindeki aşkı uyandırmak için Sanatçı Gülnaz’ın Şahidim İstanbul adlı single albümüne kulak vermenizi tavsiye ederim.

Gülnaz, müzikseverlerin favori listesinde zirveye yerleşmeye aday!

YouTube Music: https://music.youtube.com/watch?v=EgLAytRl3zg

6.jpg

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.