GÜLPINAR'A ZİYARETÇİ AKINI!

GÜLPINAR'A ZİYARETÇİ AKINI!

TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Gülpınar'ın ilk ziyaretçisi Fransız Senatör Olivier Cadic oldu.Fransa Türkiye ve Türkiye AB ilişkilerinin masaya yatırıldığıı görüşme oldukça samimi bir havada geçti.Görüşme sırasında Fransız Senatörün Gülpınar ile kurduğu dostluk ve güven dolu söylemleri dikkatlerden kaçmadı.Sık sık yurt dışından diplomatları ağırlayan Kasım Gülpınar'ın mevkidaşları üzerinde yarattığı sevgi ve güven duygusu Türkiye Fransa ve Türkiye AB ilişkilerine ciddi katkılar veriyor.

SANAT CAMİASINDAN SÜRPRİZ ZİYARETÇİ!
Günün sürpriz ziyareti ise Müzik Dünyasının başarılı isimlerinden Ekrem Arpak oldu.Memleketine düşkünlüğü ve bölgeye yönelik tanıtım projeleri ile bilinen Arpak'ın ziyaret sırasında Gülpınar'a olan sevgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Kasım GÜLPINAR MEMLEKETİMİN AYNASIDIR!
Görüşme çıkışında oldukça mutlu görünen Arpak: " Memleketimin çağdaş yüzü olarak gurur duyduğum ve bölgemin  aynası oldupuna inandığım Sn. Başkanımı ziyaret etmekten mutlu oldum.Memleketime verdiği sayısız hizmetler için teşekkürlerimi ve başarı dileklerimizi ilettim.Fikirleri, vizyonu ile kendime örnek aldığım Sn. Vekilim ile memleketimi konuşmak, onun değerli tecrübelerinden faydalanmak çok önemliydi.Ayrıca, bölgem için her daim hizmete hazır olduğumuzu Sn. Vekilimize ilettik.Güne Kanun tasarısı görüşmeleri ile devam eden Gülpınar ayrıca bir çok vatandaşı kabul ederek dertlerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.