GÜLTEKİN İNŞAAT’ TAN YEPYENİ PROJE, İMGELİFE! ÇOK YAKINDA SATIŞTA...

GÜLTEKİN İNŞAAT’ TAN YEPYENİ PROJE, İMGELİFE! ÇOK YAKINDA SATIŞTA...

Geçmişten bugüne İzmir'de pek çok projeyi hayata geçiren, önemli konut markalarından biri haline gelen Gültekin İnşaat Mustafa Gültekin, yepyeni bir projeye daha imza atıyor.

İzmir’ in değerini katlayarak arttıran, kuzey bölgesi, Menemen’de, az katlı bina anlayışıyla, 5 blok, 170 daireden oluşan, 24.475 m2 inşaat alanına sahip İmgelife' ın inşaatına başlandı. 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri, peyzaj ve çevre düzenlemesi, sosyal yaşam alanları, 24 saat güvenlik, spor salonu, otopark, havuz,  seyir terasıyla konforlu butik bir yaşam alanı sunan İmgelife, çevreyoluna 2 dakikalık mesafedeki lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Özel mimari ve prestijli projelerle her daim adından söz ettiren Gültekin İnşaat’ın; ‘’Hayal ettiğiniz kadar gerçek bir yaşama hazır mısınız’’ sloganı ile geçtiğimiz günlerde tamamladığı Villanova projesinde de yaşam başladı. İzmir’in sayılı, seçkin ailelerinin tercih ettiği Villanova’ da son villaların sahiplerini beklediğini söyleyen Mustafa Gültekin, İzmir’in merkezinde, doğayla baş başa, modern, ultra lüks, gerek altyapısal, gerek teknik, gerekse mimari açıdan, ekip olarak kusursuz bir iş çıkardıklarının altını çizdi ve ekledi; “ Villanova’yı tamamladık, şimdi sıra İmgelife’ ta”.

“Bu proje sadece kazanmak amaçlı değil aynı zamanda kazandırmak amaçlı olacaktır’’ diyen Gültekin, kendilerini 35 yıldır takip eden ve yeni proje öncesi ciddi bir talep oluşturan İzmirlilere konut fiyatlarının çok uygun olacağını ve yakında İmgelife’ın satışına başlayacaklarını müjdeledi.

unnamed-024.png

Teslim tarihi olarak 2018 sonunu işaret eden Gültekin; çok yakında adından sıkça söz ettirecek yeni projesi imgelife' ın bir başlangıç olduğunu, bölgedeki konut üretiminin İzmirlinin lüks konut ihtiyacını karşılayacağını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.