Gültekin UYSAL izmir'e geliyor

Gültekin UYSAL izmir'e geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL İzmir'e geliyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL izmir'e geliyor. 28 Mart 2017 Salı günü İzmir’de olacak Demokrat Parti Lideri Uysal’ı yoğun bir program bekliyor. İlk olarak Ege Türk TV'de Saat 15:00'da Mustafa KARAKAŞLAR'ile Siyaset Gündemi Özel Programına Canlı Yayın Konuğu olarak Millete Seslenecek.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL, referandumda neden hayır diyeceklerinin gerekçelerini anlatacak.

PROGRAM BERGAMA’DA DEVAM EDECEK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL daha sonra Bergama Demokrasi için Güçbirliği Platformu tarafından düzenlenen Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz isimli panele katılacak, Bergama Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan Panel'de Dr.Burhan ÖZFATURA (1984-1989 İzmir Belediye Başkanı)'da katılacaklar.İlçe halkının yoğun katılımının olması beklenen programda konuşma yapacaklar.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL daha sonra 29 Mart 2017 Çarşamba günü Denizli’ye gidecekler.

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNACAK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL’ın İzmir ziyareti öncesinde konuşma yapan Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER, Demokrat Parti Genel Başkanı UYSAL’ın İzmir ziyaretinde referandum sürecine dair değerlendirmelerde bulunacağını söyledi. İzmir İl Başkanı DÖKMECİLER, “Genel Başkanımız Gültekin UYSAL’ı İzmir’de yoğun bir gündem bekliyor.Bir siyasi parti meselesi olmaktan öte bir memleket meselesi olarak değerlendirdiğimiz Referandum sürecini 18 Mart 1915 Senesinde 'Çanakkale’de "Hayır" diyerek bu Vatanın sahibi olduğumuz gibi, yeniden bugünde bir olarak, tek yumruk olarak, "Hayır" diyeceğiz' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.