Gümrük Bakanı İzmir'e Müjdeyi Verdi

Gümrük Bakanı İzmir'e Müjdeyi Verdi

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Gümrük Bakanı Bülent Tüfekci ile görüştü.

AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Üyesi Av.Kerem Ali Sürekli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile yapılan görüşme sonucunda Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri projesinin hayata geçirildiğinde bu merkezlerden birinin de Bergama’ya yapılabileceği müjdesini aldıklarını ifade etti.

Kerem Ali Sürekli Bergama Ticaret Odası yönetimi ile beraber Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Heyetine AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz eşlik ederken, Bergama Ticaret Odası heyetinde Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

aicmedyaege30042016medyaegetufekci

Bergama’nın ticaret açısından daha etkin bir konuma gelmesi adına, projelerini paylaşmak için İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile yapmış oldukları istişareler sonucu, Gümrük ve Ticaret Bakanına ziyarette bulunan Bergama Ticaret Odası heyeti, görüşmeden oldukça memnun kaldı.

Sürekli Bergama’yı ticaret anlamda da çok daha güçlü getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Bergama’nın daha çok gelişmesi için çalışıyoruz. Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ile Bergama Ticaret Odası yetkililerini bir araya getirdik. Bergama’nın ticari olarak çok daha gelişmesi adına neler yapılabileceğinin masaya yatırdık” dedi.

Önemli bir proje olan Serbest lojistik ticaret merkezleri üzerinde çalıştıklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, bu projede uluslararası anlamda serbest olarak mal alınıp satılabilen ve depoların yer aldığı merkezler olduğunu belirterek, bu merkezlerin Dubai, Singapur, Rotterdam ve Hollanda örneklerine benzer yerler olacağı bilgisini verdi.

Bakan Tüfenkci’nin, Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri projesinin hayata geçirildiğinde bu merkezlerden birinin de Bergama’ya yapılabileceği açıkladı.

Yapılan görüşmenin Bergama açısından çok faydalı olduğunu belirten Bergama Ticaret Odası heyeti bu önemli buluşmayı sağlayan İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’ ye ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ederken, büyük bir heyecanla Serbest Lojistik Ticaret Merkezi projesinin hayata geçmesini bekleyeceklerini ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.