Gümrükçü duyurdu: Sokak hayvanlarına yeni klinik geliyor

Gümrükçü duyurdu: Sokak hayvanlarına yeni klinik geliyor

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sokak hayvanlarına ilişkin önemli bir açıklama yaparak yeni bir veterinerlik kliniğinin açılacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Sokak hayvanları için de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Çiğli Belediyesi, yeni bir klinik açmaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşlara müjde verdi.

Bugüne kadar veterinerlik hizmetleri ile 15 bin işlem yapıldığına belirten Başkan Gümrükçü, yeni açılacak veterinerlik kliniği ile bu rakamın 20 bini aşacağını da duyurdu.

dsc-9471.jpg

Başkan Gümrükçü, paylaşımında şunları aktardı; "2019 yılından bu yana Çiğli Belediyesi’nin kurumsal kapasitesini geliştirmek için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Veterinerlik hizmetlerinin geliştirilmesi, çalışmaların en başında geliyor. Kuduz aşısı, kısırlaştırma ve tedavi gibi toplam 15 bin işlem gerçekleştirdik. Yeni açacağımız klinikle bu 20 binin üzerine çıkacak. Hem hayvanlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek hem sokak hayvanlarını kısırlaştırarak tedavi ederek saldırganlaşmalarını engelleyeceğiz."

cigli-belediyesi-veterinerlik-hizmetlerinde-rekor-artis-4b0971016eb7e0a4604aceb8694f0a3b4594.jpg

Çiğli Belediyesi, öte yandan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilkokul öğrencilerine yönelik hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan bir eğitim protokolünü de imzalamıştı.

cigli-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.