Gurme Avukat Tam Bir lezzet Avcısı

Gurme Avukat Tam Bir lezzet Avcısı

’Hak eden Lezzete Hak ettiğini Ver’’ ilkesini kendisine slogan haline getiren ve ‘’Objektif Gurmecilik’’ anlayışını ön planda tutan yeni nesil gurme, Gurme Avukat, sosyal medyada geniş kitlelere hitap eden takipçi sayısı ile dikkat çekiyor.

İnstagramda bir yıllık bir sayfa olmasına rağmen gün geçtikçe büyüyen ve 20 binin üzerinde organik takipçiye ulaşan Gurme Avukat her gün keşfettiği farklı lezzetleri tarafsız yorum ve görselleriyle sayfasına taşıyor. Yemeklerin malzeme seçiminden başlayarak yapılış tekniklerindeki detaylarla mutfaktaki öyküsünü sayfasında paylaşan blogger yemeklerde ki detaylarıyla alanında bir ilk. Kendisini ve blog sayfasını son günlerde sosyal medyada hakim hale gelen reklam algısının dışında tutan Gurme Avukat, insanların kaliteli yemek hakkını gözettiğini belirtiyor. Tavsiye ettiği yerler için ‘’ Gidin Götürün ‘’ sloganını kullanan Gurme Avukat, yemekten üçüncü nesil kahve akımına kadar geniş bir yelpazede lezzet avlıyor. Takipçileriyle bir aile gibi iletişim kuran Gurme Avukat ne kadar büyürse büyüsün aile hissiyatını kaybetmemeyi amaçlıyor.

Yakın dostlarının bitmek bilmeyen mekan önerisi talepleri üzerine kendisine bunu görev edinen Gurme Avukat, avukatlık mesleği dışında damak zevkine güvenen gerçekçi bir gurme olarak dikkat çekiyor.

Mesut Varlık

unnamed-(3)-074.jpgunnamed-(4)-048.jpgunnamed-(1)-125.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.