GÜZEL, ''REKTÖR OLMAK HADDİME DEĞİL''

GÜZEL, ''REKTÖR OLMAK HADDİME DEĞİL''

Ebru Güzel, Modellik kariyerine adım attıktan sonra tutumlu harcamalar yaptığı dile getirdi.

Ebru Güzel; ''Modellik sayesinde ekonomik gücü elde ettim ve ardından eğitimime devam ettim. Şimdi ise akademisyen oldum. Bir vakıf üniversitesinin bölüm başkanıyım. İnsanlar bu hemen rektör de olur diyorlar. Rektör olmak haddim değil.'' açıklamalarında bulundu.

''KADINLAR BEDEN VE YÜZLERİNE TAPMAKTAN VAZGEÇMESİ GEREKİR''

Son günlerde yaşanan kadın sorunlarıyla da ilgili soruları cevaplayan Güzel; ''Neden biz kadınlar hep düşük statüde, imajı zayıflık ve eksiklik üzerine kurgulu olan ve eşitsizliğe uğrayan cinsiyetiz ve neden hemcinslerimize kötülük yapma potansiyeline sahibiz?Kadınların beden ve yüzlerine tapmaktan vazgeçip akıl, mantık ve vicdan üzerine yatırım yapmaları “UYANMALARI” gerekiyor!'' yorumunu yaptı. 

''DERSLERİMDE KORKU YOK''

Bir vakıf üniversitesinde bölüm başkanlığı yapan Güzel; ''Ben otorite ve korku üzerine bir ders işlemiyorum. Öğreten kişi olmak gibi bir iddiam da yok, sadece bilginin aktarıcısıyım. Öğrencilerin bunu anlaması için bile sabır ve emek gerekiyor biliyor musunuz? Klasik ödül ve ceza sistemine alışmışlar; bir ileri-iki geri algılarını değiştirmeye çalışıyorum.'' sözlerini söyledi.

''BEYAZIT İLE ARKADAŞIZ, TEKBAŞINALIKLA YÜZLEŞİYORUM''

Geçen yıllarda adı Beyazıt Öztürk ile aşk dedikodusuna karışan Akademisyen Güzel; ''Biz bir Pazar okumasına malzeme olan iki arkadaşız. İsteyen istediğini düşünebilir. Aşk hayatında uzun süredir kendimle meşguldüm, insanın kendiyle yüzleşmesi gerekir. Kendini başkalarıyla kandırmaktansa tekbaşınalıkla da yüzleşmek gerek…'' açıklamasını yaptı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.