Güzelbahçe plajları Çeşme’yi aratmıyor

Güzelbahçe plajları Çeşme’yi aratmıyor

Güzelbahçe Belediyesi, İzmirlilerin denizden yararlanabilmeleri, kıyı şeridinde denize girebilmeleri için beş ayrı noktaya plaj şemsiyeleri koydu..

 

Güzelbahçe sahil şeridine güneşlenme terasları ve beton merdivenlerin yanı sıra piknik masaları koyan belediye, her yıl olduğu gibi bu yıl da  kıyı şeridine hasır şemsiyeler yerleştirerek, vatandaşların denizden yararlanmaları için imkan sağladı. Özellikle Siteler Mahallesi 2. Liman'da körfez gözetleme kulesinin yanındaki halk plajına, Yalı Mahallesi’nde Gece Pazarı yanına, Maltepe Mahallesi'nde sahil şeridinde de üç ayrı noktaya hasır şemsiyeler yerleştirildi.

Hafta sonları İzmirlilerin serinlemek için tercih ettiği en yakın plaj unvanına sahip olan Siteler'deki plajda ayrıca özel olarak soyunma kabinleri ve tuvaletler de inşa edildi. Halkın denize girmeleri için plajlar temizlendi ve hazır duruma getirildi.Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, hizmetlerin insan odaklı olduğuna dikkat çekerek, “Halkımızın rahatlıkla denize girebilmesi için  kıyı şeridinde beş ayrı bölgeye şemsiye koyduk. Amacımız Güzelbahçelilerin ve uzak mesafedeki yerlerde denize girme imkanı bulamayan İzmirlilerin, sahil şeridimizden ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlamak” dedi.

unnamed-(2)-211.jpgunnamed-(3)-150.jpgunnamed-(4)-112.jpgunnamed-(6)-060.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.