Güzelbahçe’de kafa yerinde ama karma karışık!

Güzelbahçe’de kafa yerinde ama karma karışık!

Arif Çayan Yazdı: Güzelbahçe’de kafa yerinde ama karma karışık!

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkanlığına üç dönemdir başkanlık yapan Mustafa İnce’yi değil de, onun yardımcılığını yapan adaşı Mustafa Günay’ı aday göstermesiyle kafalar karıştı.

Karışan sadece kafalar değil, Güzelbahçe’de oldu.

Başkan aday adaylığını tekrar açıklayan üç dönem başkanlık yapan Mustafa İnce buna ciddi tepkiler verdi.

Öyle ya yıllardır yardımcılığını yapan ve Urla Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Günay, kendisi aday adayı olarak dururken yerine aday gösterilmişti.

Başkan İnce, öyle ciddi tepkiler verdi ki, yardımcısı Günay’ı sırtından bıçaklayan adam konumuna da düşürdü.

Hatta onunla da yetinmedi, Güzelbahçe’de karşılığı olmadığına dair söylemlerde dahi bulundu.

Güzelbahçe’de adayın isminin açıklanmasından sonra hem belediye de hem de Güzelbahçe’nin CHP’li seçmeninde kafalar karıştıkça karıştı.

Kim, kimin yanında, kim kiminle birlikte, kim kimin karşısında, kim kiminle olmayacak sorusu Güzelbahçeliler de kafa da bırakmadı, mantıkta.

“Bu tercih Güzelbahçeliler için yanlış. CHP İlkeleri, bağlılığım ve verdiğimiz hizmetler adına bir hariç 8 arkadaşımın tekrar değerlendirilmesini değerli büyüklerimden rica ediyorum” diyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’dir.

CHP Güzelbahçe İlçe Teşkilatını partinin önünde toplayıp, ‘Mustafa Günay istenmiyorsun’ diyen yine Başkan İnce ve imzalar toplayıp CHP Genel Merkezi’ne götüren yine Mustafa İnce.

Önceki gün Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay’dan zaten karışık olan kafaları daha da karışık hale getiren, seçmenin ‘Bunlar ne yapıyor, ne yapmıyor?’ sorusunu daha da sorması, sorgulaması gereken bir durum çıktı ortaya.

“Ölene kadar benim yol arkadaşım olacaktır. Birlikte birçok projeye imza attık” diyen Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay’ın, bu mesajından adaylığı açıklandığında verilen tepkilerin üzerinden daha günler geçmeden çıkması siyaset dünyasında, Güzelbahçe’de karışık kafaları daha da karıştırmaya yetti.

Siyaset kamuoyunun, Güzelbahçelilerin karışık kafalarını rahatlatacak cevaplar bekliyor.

Ne ara, neden, nasıl barıştınız?

Birbirinizi istemezken, birbirinize rakip olurken, birbirinize iş bilmezlik suçlaması yaparken ve birbirinize bazı şeyleri yakıştıramazken ne ara, neden, nasıl barışık oldunuz?

“Dün, dündür. Bugün, bugündür” sözünü dayanak yapın siyasetin içinde kalarak cevap vermeyin!

Daha çok kafaları karıştırmayın.

ekran-goruntusu-2024-03-04-113531.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.