Güzelbahçe’de Mavi ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Güzelbahçe’de Mavi ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Çiçek Kardeşler İnşaat, Güzelbahçe’nin en değerli konumlarından birinde bulunan 15.400 m²’lik arsa alanında başladıkları yeni projeleri ‘Çiçek Evler Mavi Yaka’ ile 75 adet lüks konutu sahiplerine kavuşturacak.

Çiçek Kardeşler İnşaat, Güzelbahçe’nin en değerli konumlarından birinde bulunan 15.400 m²’lik arsa alanında başladıkları yeni projeleri ‘Çiçek Evler Mavi Yaka’ ile 75 adet lüks konutu sahiplerine kavuşturacak. Profesyonelce tasarlanmış ve özgün mimariye sahip 3 katlı bloklardan oluşan proje, 75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor.

GENİŞ PEYZAJ ALANLARI İLE NEFES ALACAKSINIZ

160 m² – 350 m ² arası büyüklüklerde 3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve  flat seçeneklerine sahip dairelerin büyük çoğunluğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralıdır. Mavi Yaka projesinde, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak olup her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark yer almaktadır.

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.jpg

İki ayrı adadan oluşan projenin orta bölümünde kamuya açık tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi, otopark ve hobi bahçelerini barındıran 3.600 m²’lik bir park alanı bulunmaktadır.

Proje 11.000 m²’lik net peyzaj alanı, 640 m²’lik 2 adet yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı bisiklet parkı ve içinde cafe, TV salonu, fitness salonu, pilates salonu, sauna, türk hamamı, buhar odası, dinlenme odası, masaj salonu, duş, wc, soyunma odaları, çocuk oyun alanı, masa tenisi, bilardo ve oyun konsollarını barındıran toplamda 920 m²’lik sosyal donatılara sahiptir.
‘‘Çiçek Evler Mavi Yaka ’’ projesi ile ilgili bilgi veren Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, bu proje ile İzmir İnşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı amaçladıklarını ve modern mimari, farklı tasarımlar ile sadece İzmir’de oturanlara değil İzmir’e yerleşmeyi düşünenlere de ulaşmak istediklerini söyledi.

YENİ BİR KONUT DEĞİL YENİ BİR YAŞAM ŞEKLİ SAHİBİ OLACAKSINIZ

Doğa dostu olması özelliği ile ön plana çıkan ‘’Çiçek Evler Mavi Yaka’’ Güzelbahçe’de bir ilki gerçekleştirerek Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifakası’na (BREEAM) aday bir projedir. Doğaya ve sosyal yaşamın önemine gösterdiği hassasiyeti bu projede de koruyan Çiçek Kardeşler İnşaat, aydınlatma ve genel mimari için kullanılan güneş panelleri, elektrikli araç şarj istasyonları ve %70 oranında yeşil alan ile, doğaya ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha göstermiştir.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-001.jpg

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek ise şehir hayatından ve karmaşasından bunalan herkesin bu projede aradıkları huzur ve konforu bulacağını vurguladı. Bu projede yer alacak konut sahiplerinin şehirden uzaklaşmadan yeşile ve aynı zamanda maviye kavuşacakları, huzur içinde yaşayacakları yeni bir yaşam şekline kavuşacaklarını söyledi.

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın 45 yıllık tecrübesi, modern mimarisi ve yüksek kalite standartları ile hayat bulacak ‘’Çiçek Evler Mavi Yaka’’ projesinin  2018’in sonunda teslim edilmesi hedeflenmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.