HALUK KUNTER'İM HAVAM VAR!'

HALUK KUNTER'İM HAVAM VAR!'

Sivri dili, renkli ve esprili sahnesiyle gönüllerde taht kurmuş Haluk Kunter, sahne şovuyla cumartesi gecesi Bodrum Gümüşlük'te eğlence ve lezzet durağına dönüşen Metin's Gümüşlük'te unutulmaz bir geceye imza attı.

Tencerem var tavam var, Haluk Kunter'im havam var" tekerlemesi, dillere pelesenk olan, birbirinden haraketli şarkılarının yanısıra duygu yüklü şarkılarla dolu repertuarıyla da konukları kah eğlendiren kah hüzünlendiren Haluk Kunter, leopar desenli ceketiyle yarattığı şıklığı ile Metin's Gümüşlük sahnesinde farkını bir kez daha ortaya koydu.

Mekanın lezzetli mezeleri ve yemekleri eşliğinde son derece keyifli geçen gecede Kunter'i; fanları, sevenleri ve dostları yanlız bırakmadı.

Geceye katılanlar arasında bir döneme damga vurmuş manken Tatyana, Karizma Prodüksiyon'un sahibi Ayhan Topaloğlu, Bodrum Pasha Club'ın işletmecisi Levent Akbulut, Bodrum Belediyesi A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan ve zarif eşi Gülşah Yıldızhan, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, Bodrum Aktüel Dergisi'nin sahibi duayen gazeteci Güngör Dalay ve bir birinden değerli bir çok seçkin konuk vardı.

Gala gecesine İstanbul'da olmasından dolayı katılamayan, Kunter'in kendisine "Cankam" diye hitap ettiği Türk Müziği'nin Divası Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, gönderdiği çiçekle Metin's Gümüşlük'te ki ilk gala gecesinde Kunter'i yalnız bırakmadı.

Mekanın sahibi Metin Artukoğlu'nun, Haluk kunter için patlattırdığı "Mekanımıza Hoşgeldin" şampanyası geceye farklı bir tat kattı ve Kunter bu jesti karşılığında söylediği eğlenceli bir şarkısıyla Artukoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Alkolün su gibi aktığı, eğlencenin doruğa çıktığı gecede Haluk Kunter, gelen tüm izleyenlere bu eğlence ve kahkaha dolu gecelerin yeniden tekrarlanıp izleyicilerle bu gecelerin yeniden yaşanabileceğinin de müjdesini verdi.

Mekanın yeni sahipleri Nilgün Özdemir ve Metin Artukoğlu, Metin's Gümüşlük'ün taverna, meyhane, fasıl ve eğlence dolu gece konseptlerine uygun olarak düzenlenen orta katının, bu tip eğlence gecelerine yaz başına kadar ev sahipliği yapacağını, aynı konseptin yaz başında bir üst kata taşınarak, mekanın muhteşem manzarası ve yeni düzenlenen lezzetli menüsü eşliğinde tam gaz devam edeceklerini söyledi.

“Her hafta sonu ve haftanın belirli günleri müzikalitesi Metin's Gümüşlük’e uygun sanatçılarla bir arada olacağız” diyen Özdemir, sadece mekanlarının canlı performanslara imza atan bir mekan değil hünerli ve lisanslı ahçıları, dinamik ve tecrübeli personeli ile, gerek serpme kahvaltısı, gerek öğle yemeği, gerek mezeleri ve balık ve et seçenekli lezzetli akşam yemeği menüleriyle de Bodrum ve Gümüşlük'ün iddialı mekanları arasında olduklarını belirtti.Sivri dili, renkli ve esprili sahnesiyle gönüllerde taht kurmuş Haluk Kunter, sahne şovuyla geçtiğimiz cumartesi gecesi Bodrum Gümüşlük'te eğlence ve lezzet durağına dönüşen Metin's Gümüşlük'te unutulmaz bir geceye imza attı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.