Hangisi Karısı " Tiyatro oyunu, İzleyicisiyle Buluşmaya Devam Ediyor

Hangisi Karısı " Tiyatro oyunu, İzleyicisiyle Buluşmaya Devam Ediyor

Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney'nin yazdığı oyunu yöneten Can Törtop Hangisi Karısı oyunu ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney'nin yazdığı oyunu yöneten Can Törtop Hangisi Karısı oyunu ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Ece Gürsel, Berke Hürcan ve Celal Belgil'li kadrosuyla Tiyatro Dünyası Oyuncuları, geçtiğimiz sezona Hangisi Karısı ile damgasını vurdu.

"Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney'nin yazdığı oyunu Can Törtop yönetiyor. İngiliz komedilerinin en iyilerinden biri olan Hangisi Karısı, özellikle  İngiltere'de ve Broadway'de uzun yıllar sahnelendi ve büyük başarı kazandı.Oyunun konusu kısaca şöyle: John Smith (Berke Hürcan)  Londra'da bir taksi şoförüdür. John'un birbirinden farklı iki hayatı,  Londra'nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary (Ümmühan Kıldiş) ve Barbara ( Ece Gürsel). Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin (Celal Belgil ve Ferhat  Balaban) sorularıyla John'un bütün düzeni bozulmak üzeredir. Üst kat komşusu Stanly'den (Can Törtop) yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara'nın yeni komşusu Bobby(Can Mutluca)'nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır."Hangisi Karısı oyunu dün akşam Muğla’nın Fethiye ilçesinde sevenleriyle buluştu.Fethiye’de muhteşem bir tiyatro oyunu ile hayranlarıyla buluşan Hangisi Karısı oyununa yoğun ilgi oldu.7 Şubat tarihinde Yunus Emre Kültür merkezinde,10 Şubatta Torium Sahne İstanbul’da 11 Şubat’ta Kayseri’de Kayseri Kültür sanat merkezinde hayranlarıyla buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.