Hayatımıza Sahip Çıkalım

Hayatımıza Sahip Çıkalım

Ülkemiz son dönemlerde zorlu günler geçiriyor. Hain terör saldırıları sonucunda kaybettiğimiz şehitlerimiz hepimizi yasa boğuyor. 

Öyle ki gündelik hayatımızı yaşamakta tedirginlik hissetmeye başladık. Fakat terör örgütlerinin en önemli amaçlarından biri de bize bunu yaşatmak. Dolayısıyla “Hayatımıza sahip çıkmalıyız” düşüncesi ile yola çıkan Dora Dergisi İzmirliler için yeni bir organizasyon yapmaya karar verdi.
 
Hayatımıza sahip çıkmak için bir adım atan Dora Dergisi, 31 Mart – 1 Nisan 2017 Cuma - Cumartesi günleri, Alsancak Tren Garı’nda şık bir sunumla gündüzden geceye devam edecek iki günlük bir organizasyon için hazırlıklara başladı.
 
Organizasyonun adı “İzmir Hayatına Sahip Çık” olurken, proje kapsamında gerçekleşecek olan “1. Dora Tavla Turnuvası” tavla tutkunlarını bir araya getirecek. Birbirinden ünlü isimler organizasyon kapsamında Alsancak Tren Garı’nda olacak. Tavla turnuvasına katılım ücretleri ve Televizyon starı İvana Sert ve Modacı Ertan Kayıtken’in gerçekleştirecekleri workshop’un geliri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Onkoloji Çocuk Bölümü ve Yeni Doğan Bölümü’nün eksiklerinin tamamlanması için kullanılacak. Irmak Atuk, Açelya Kartal, Cansu Melis Karakuş gibi ünlü modeller Ertan Kayıtken’in sunumunda kıyafet giyerken, davetin biletleri 100TL'den satışa sunulacak. Organizasyon alanınında yeme içme standları olurken, aynı zamanda içeride alışveriş yapılabilecek hediyelik eşya standları yer alacak.
 
Gün boyu alanında uzman isimler Stand up fenomeni Benan Bilek, Gurme Ahmet Güzelyağdöken, Psikoloji Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, Uzman Diyetisyen Mehlika Öktem, Estetik Cerrahı Ulvi Güner, Astroloji Uzmanı Bendegül Candarlı, Moda Tasarımcısı Yasemin Karagülle, Moda Tasarımcısı Zeynep Mayruk ve İzmirli bloggerlar birbirinden renkli workshoplar gerçekleştirecek. Popüler sanatçılar Aslı Zen, Arda Türegün, Emre Kartal, Tezgah Grubu ve Dj Berkay iki gün boyunca unutulmaz konserler verirken, İzmirliler doyumsuz iki gün yaşayacak.
 
Celil Nalçakan’ın öncülüğünde gelecek olan Kafa Dergisi, unutulmayacak bir söyleşi ile İzmirli hayranları ile buluşacak. Tüm İzmir’in davetli olduğu bu özel iki gün 31 Mart-1 Nisan 2017’de Alsancak Tren Garı’nda gerçekleşecek. Tüm İzmir davetlidir.
 
 Organizasyon İçeriği
Hayatına Sahip Çık; Alışveriş Yap!

Gün tasarımcıların keyifli standlarının açılışı ile başlayacak olup, onların satışları ile devam edecek. İzmirli tanınmış simalarında değerli katılımları ile renklenecek olan davetler ile satış yapacak olan tasarımcılar içinde önemli bir buluşma noktası olacak. Aynı zamanda bu hayatımızın en zorlu günlerinde gerçekleştirdiğimiz organizasyonla stand sahipleri ürünlerini tanıtmış, tüketici ile buluşturmuş olacak.
 
Hayatına Sahip Çık; Oyna Kazan
İzmir tavla derneği ile birlikte düzenleyeceğimiz “Tavla Turnuvası” gerçekleşecek. İzmirli tavla tutkunlarının yarışacağı organizasyonda kazananı özel bir sürpriz bekliyor olacak. Bu kıyasıya rekabette heyecan dorukta olacak.
 
Hayatına Sahip Çık; Müzik dinle, dans et!
Setup başına geçecek en özel isimlerden biri de Dj Berkay olacak. “İzmir Hayatına Sahip Çık” kapsamında gün boyu ara ara müzik sunumu yapacak olan Dj Berkay dinleyenleri müziği ile mest edecek.
 
Hayatına Sahip Çık; Eğlen, şarkı söyle
İlk günün akşamı sahne alacak olan Tezgah Grubu, nefesleri kesecek bir konser verecek. Doyumsuz eğlence için Tezgahı dinlemeye gelen herkes unutulmaz, müzik dolu bir akşam geçirecek… İkinci günün en eğlenceli saatleri elbette İzmirli sanatçılar Aslı Zen, Arda Türegün ve Emre Kartal ile İzmirli cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin buluşması olacak. Birlikte sahneye çıkıp şarkı söyleyecek olan seçkin isimler, sevdikleri ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirecek. Akşam 8’de başlayacak olan bu parti gece geç saatlere kadar devam edecek.
 
Hayatına Sahip Çık; Standları Gez
Bu güne kadar onlarca tasarımcı daveti ve partileri gerçekleştirdiğimizi baz alırsak, gerçekleştireceğimiz bu davette şık tasarımcılar yine bir araya gelecek. Davet ettiğimiz konuklarımız tasarım standlarını dolaşacak. Seçkin tasarımcılar ve markalar İzmirli alışveriş sever isimlerle buluşacak.
 
Hayatına Sahip Çık; Bağış Yap, Destek Ol
Duayen isim Ertan Kayıtken ve moda dünyasının ünlü isimlerinden İvana Sert ile birlikte keyifli bir  workshop gerçekleştirilecek. İzmirli cemiyet hayatının katılımı ile gerçekleşecek olan davet “İzmir Hayatına Sahip Çık” projesi adı altında bir hayır daveti olacak. Ertan Kayıtken, ile İvana Sert moda sohbeti gerçekleştirirken, 2017 koleksiyonunu da değerli moda tutkunu hanımlara tanıtmış olacak.  Elde edilen gelir, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Onkoloji Çocuk Bölümü ve Yeni Doğan Bölümü’nün eksiklerinin tamamlanması için kullanılacak. Irmak Atuk, Açelya Kartal, Cansu Melis Karakuş gibi ünlü modeller Ertan Kayıtken’in sunumunda kıyafet giyerken, davetin biletleri 100TL'den satışa sunulacak. Bu hayırlı davete limitli katılım kabul edilecektir.
 
Hayatına Sahip Çık; gösterileri keyifle izle
İzmirCon’da organizasyon kapsamında bizlerle bizlerle birlikte olacak. Kendi bünyelerin bulunan Kule Sakinleri Derneği gün boyu çeşitli gösteriler yapacak.  Bu gösteriler film karakterlerinin ve bilgisayar oyunlarındaki karakterlerin kostümlerini giyerek konuklara eğlenceli anlar yaşatacaklar. En sevdiğin film yada bilgisayar oyunlarının karakter kostümlerini giyip, konuk olarak İzmirCon standını ziyaret edip, sizlerde unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.
 
Hayatına Sahip Çık, Nostaljiyi yaşa
İzmir Klasik Otomobilciler Derneği’ni de organizasyon kapsamında Alsancak Tren Garı’nda olacak. Klasik otomobil severlerin ziyaret edip gün oyu klasik arabaları group, fotoğraf çekebileceği bir konseptte hazır olacak olan dernek bugüne kadar katıldığı tüm organizasyonlarda büyük ilgi ile karşılandı.
 
Workshoplar
Hayatına Sahip Çık, Bilgilen, Öğren!

Gün boyu belli aralıklarla kendi alanında uzman isimlerin workshopları ile gerçekleşecek olan davet, hem öğretici hem de eğlenceli olacak. Gün boyu sağlık, mimari gibi çeşitli konularda workshoplar gerçekleşirken, uzman isimler deneyimlerini İzmirlilerle paylaşacak.
 
Kadın, Stand up ve Benan Bilek
Türkiye’nin izleyicisi sadece kadın olan ilk ve tek stand up programının mimarı Benan Bilek, İzmir Hayatına Sahip Çık organizasyonumuzda özel bir gösteri ile bizlerle birlikte olacak. Bu eğlenceli sohbeti kaçırmayın…
 
İzmir’de Tasarımcı Olmak
İzmirli moda tasarımcıları Zeynep Mayruk ve Yasemin Karagülle keyifli bir moda sohbeti gerçekleştirirken bugüne kadar yaşadıkları deneyimleri moda tutkunları ile paylaşacak. Soru cevap ile gerçekleşecek olan konuşmada tasarımcılar 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından 5 parçayı modeller üzerinde tanıtıp, yeni sezon hakkında göüşlerini paylaşacak.
 
Bloggerlarda “Hayatına Sahip Çık” diyor…
İzmirli tanınmış sima Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Engin Deniz Eriş moderatörlüğünde İzmirli moda bloggerların moda sohbetine tanıklık edeceksiniz. Bloggerlar hayat görüşlerini, düşüncelerini konuklarla paylaşırken, İzmirde blog yazarı olmak nasıldır, neler yapılabilir, nasıl olmalıdır gibi çeşitli konularda konuşma yapacaklar.
 
Kafa Dergisi ile buluşma
Türkiye’nin en trajlı dergilerinden biri olan “Kafa” ekibi ünlü oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte İzmir’e geliyor. “İzmir Hayatına Sahip Çık” organizasyonumuz kapsamında hem okuyucuları hem de hayranları ile buluşacak olan Kafa Dergisi’nin söyleşisi kaçmaz. 
 
Astroloji meraklıları ile buluşma
Tanınmış Astroloji danışmanı Bendegül Çandarlı ile Alsancak Tren Garı’ında astroloji meraklılarına keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Merak edilen soruları cevaplayacak.
 
Sağlıklı görünmenin püf noktaları…
Ünlü diyetisyen Mehlika Öktem, Uzman Psikolojik Danışman Ferhan Bıçakçılar ve Estetik Cerrahı Ulvi Güner sağlıklı beslenmek ve sağlıklı görünmenin hem içsel hem de dıştan nasıl olduğunu konu alan bir workshop ile bizlerle birlikte olacak. Barkavizyon gösterimi ile bizi bilgileri ile donatacak olan alanında uzman isimler,  unutulmaz bir sunum gerçekleştirecek.
 
Ahmet Güzelyağdöken ile İzmir’in Lezzetleri sunumu…
İzmirli Gurme Ahmet Güzelyağdöken İzmir’in lezzetlerini farklı bir bakış açısı ile anlatacak. Yemekten keyif aldığımız yemeklerin hiç bilmediğimiz bir hikayesi var aslında… Bu hikayeleri en bileninden Ahmet Güzelyağdöken’den dinlemek isteyenler “İzmir Hayatına Sahip Çık” organizasyonunda  yerini alacak. Bu lezzet dolu sunumu kaçırmayın.
 
 
ETKİNLİK PLANLAMASI
•          Standların kurulması
•          Davetlilerin karşılanması
•          Workshopların başlaması
•          İkramlar, tanıtımlar
•          Dj performansı
•          Konserler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.