Hayatın İçinden Söyleşileri; Yazar İdil Hazan Kohen’i Ağırladı

Hayatın İçinden Söyleşileri; Yazar İdil Hazan Kohen’i Ağırladı

Küçük Kulüp, Hayatın İçinden Söyleşileri ile üyelerini her ay konusunda uzman bir konukla buluşturmaya devam ediyor.

Hayatın İçinden Söyleşileri’nin bu ayki konuk yazarı aynı zamanda Küçük Kulüp’ün üyesi İdil Hazan Kohen oldu.

Kişisel Gelirim, Dişisel Gerilim ve İyilik kitaplarıyla edebiyat dünyasında yankı uyandıran İzmirli yazar İdil Hazan Kohen ile Ahmet Aslaner’in moderatörlüğünde keyifli bir sohbet gerçekleşti.

İdil Hazan Kohen, “Günümüzde insanlar yalnızlaştı. Selfi fotoğraf çekimi bile aslında yalnızlaşmanın getirdiği bir kavram. Herkes kendini biraz daha iyi hissettirecek şeylerin peşinde düşmüş durumda. İşte bu arayış sırasında ne yazık ki bazen sırf moda diye kişisel gelişime yönelenler ve bu işi sadece üç gün kursa gidip meslek olarak yapanlar var ve ben bunların parodisini yazdım aslında.” dedi.

İyilik adlı kitabına da değinen yazar; “Kişisel Gerilim ve Dişisel Gerilim’i bir üçleme olarak tasarladım. Ancak üçüncü kitaptan önce yazmak için sabırsızlandığım başka bir kitap projesi daha vardı. Önce onu hayata geçirmek istedim. İyilik, başına kötü şeylerin geleceğini bilseydin yine de iyilik yapmaya devam eder miydin? sorusu ile temelleniyor.” dedi.

İlk iki kitabını mizahi bir dille yazdığını belirten Kohen, İyilik kitabının ise faklı bir dil ve konuda yazıldığı için önceleri okuyucularının tepkisinden çekindiğini ancak tam tersine çok olumlu geri dönüşler aldığını sözlerine ekledi.

Küçük Kulüp üyelerinin sorularını yanıtlayan İdil Hazan Kohen ayrıca yakında Kişisel Gerilim ve Dişisel Gerilim kitaplarının bir dizisinin çekileceği müjdesini sevenlerine verdi ve kitaplarını imzaladı.

Söyleşinin sonunda Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, İdil Hazan Kohen’e bir teşekkür çiçeği takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.