Haydi çocuklar tiyatroya!

Haydi çocuklar tiyatroya!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Çocuk Tiyatroları Festivali kapsamında dört çocuk oyunu Konak Belediyesi’nin iki kültür merkezinde sahnelenecek.

 

İzmir’in kalbi Konak’ta çocuklara özel tiyatro oyunlarının yer aldığı Çocuk Tiyatroları Festivali başlıyor. 20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Günü kapsamında düzenlenen festival kapsamında Konak Belediyesi de dört çocuk oyununa ev sahipliği yapacak. Oyunlar 20-21 Mart tarihleri arasında Konak Belediyesi’nin Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde minik izleyicileriyle buluşacak.

İKİ GÜN BOYUNCA DÖRT OYUN

Çocuklarıyla birlikte tiyatro keyfi yaşamak isteyen velilerin de büyük keyif alacağı Çocuk Tiyatroları Festivali kapsamında Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sakar Mucitler, Nasreddin Hoca Günümüzde, Şirin Şirinler ve Testi Ailesi oyunlarının gösterimi yapılacak. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kez sahnelenecek oyunlar 20 Mart Salı günü Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde başlayacak. 21 Mart’ta da Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Minikler sabah iki seans, öğleden sonra iki seans olmak üzere günde dört oyunla buluşacak. Saat 10.00 ve 11.30 seanslarının ardından öğleden sonra da saat 13.00 ve 14.30 seanslarında birbirinden eğlenceli oyunlar sahnelenecek. Her iki kültür merkezinde de çocuklar dört oyunu birden izleme fırsatı bulacak. Birbirinden eğlenceli ve keyifli oyunlara çocuklarını götürmek isteyenler Konak Belediyesi’nin Kültür İşleri Müdürlüğü’nden konuyla ilgili bilgi alabilecekleri gibi 0532 516 07 97 numaralı telefondan da rezervasyon yaptırabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.