"Hedefimiz Selçuk'u AKP'den geri almak"

"Hedefimiz Selçuk'u AKP'den geri almak"

Uysal, resmi adaylık açıklamasını birkaç gün içinde yapacağını belirterek, “Hedefimiz; elimizle hediye ettiğimiz Selçuk’u, AKP’den geri almak” dedi.

CHP’de ilçe kongreleri devam ederken, en sessiz yerlerden biri de Selçuk. 9 Aralık günü gerçekleşecek CHP Selçuk İlçe Kongresi öncesi,CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, resmi adaylık açıklamasını birkaç gün içinde açıklayacağını dile getirerek, “Hedefimiz; elimizle hediye ettiğimiz Selçuk’u, AKP’den geri almak” diye konuştu. Ayrıca Uysal, tek liste olarak kongreye gitmenin, CHP Selçuk’un bütünleşmesi açısından önemli olduğunu belirtti. 

“TEK LİSTE OLARAK KONGREYE GİTMEK İSTİYORUZ”

Aday olduğuna ve kongreye sayılı günler kaldığına dikkat çeken Uysal, “Basın açıklaması yapmadım ama bir- iki gün içinde açıklama yapacağım. Başka bir aday yok. Belki tek liste gideriz, kongreye. Sürpriz de çıkabilir. Şu an sakin geçiyor Selçuk’ta. Amacımız; Partinin bütünleştirmesi açışından, tek liste gitmek kongreye. 2019 yılı bizim gerçekten çok önemli. Tüm Cumhuriyetçi, demokrat ve ilerici hareketlerin bu vatan için mücadele etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu. 

“İŞ İŞTEN DE GEÇMİŞ OLACAK”

Siyasetin gönül işi olduğunu ifade eden Uysal, “Siyasette emek isteyen bir iş. Maratonu, uzun olan bir yol. Burada Türkiye’nin siyaseti nereden- nereye geldiği belli. 20 yıllık siyasi yapılanmaya bakarsanız, birileri siyaseti kendi çıkarı için bir yerlere götürmüş. Cumhuriyet Halk Partisi artık buna dur diyeceğiz. Bu yüzden ülkemizin geleceği için 2019 yılı, çok önemli bir süreç” diye vurguladı. 

“PROJESİZ, SİYASET OLMAZ”

Son olarak Uysal, şunları söyledi: “Yeni süreç için projelerimiz var. Projesiz, siyaset olmaz. Hem ilçe anlamında hem de genel anlamda çalışmalarımız olacak. Turizm ve konum açısından Selçuk, önemli bir ilçe. 2 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Yaptığım süre içinde, ilçeye ve örgüte kazandırdıklarımın hepsi belli. Bu süreçten sonra da katkılarımız devam edecek. 2019 yılında yerel seçim de olacak. Hedefimiz, elimizle hediye ettiğimiz Selçuk’u AKP’den geri almak. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız. 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.