'Helikopter' Nisan'da da tiyatro severlerle buluşacak

'Helikopter' Nisan'da da tiyatro severlerle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Şehir Tiyatrosu yeni oyunu Helikopter, 5-6 Nisan tarihlerinde de tiyatro severlerle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) 11. oyunu Helikopter, Nisan ayında da tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek. 5-6 Nisan tarihlerinde İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesinde oynanacak olan oyun; politika, bürokrasi ve medyadaki düzeni eleştirel bir tavırla sahneye taşıması büyük beğeni topladı.

Usta yazar Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini Bahadır Buyruk, sahne tasarımını Anıl Işık, giysi tasarımını Deniz Bilgili, ışık tasarımını Ayşe Sedef Ayter, video tasarımını ise Aslıhan Güçlü ve Helin Kat yaparken, dramaturjisi ise Halil Ünsal’a ait. Oyunun biletleri ise İzmir Şehir Tiyatroları Gişeleri ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden alınabilecek.

HELİKOPTER OYUNU HAKKINDA

Yaşanan depremi fırsat bilen Denizcilik Bakanı, felaket bölgesine hızla ulaşarak kameralara görüntü veren ilk kişi olmak ister. Oyun, Bakanın bir dönem daha seçilebilmek için hayatını ve başka hayatları nasıl tehlikeye attığını anlatan bir politik komedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.