Hem Hizmetleri Hem de Referandumu Anlatıyor

Hem Hizmetleri Hem de Referandumu Anlatıyor

Karabağlar esnafının yanı sıra vatandaşlara ziyaretlerini sürdüren, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. 

Yaklaşan 16 Nisan referandumu öncesi halkın nabzını tutan Başkan Selvitopu, referandumda neden Hayır denmesi gerektiği konusunda da vatandaşlara açıklamalarda bulunuyor. Selvitopu, Bozyaka’nın yanı sıra Limontepe, Eskiizmir, Uzundere ve Yurtoğlu mahallelerinde vatandaşlara Hayır’ı anlattı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, programına Bozyaka Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret ederek başladı. Muhtar Hasan Soysal ile Eskiizmir Caddesi boyunca mahalledeki kahvehane ve işyerlerini tek tek ziyaret eden Selvitopu, buralarda vatandaşlarla sohbet etti, görevde olduğu 3 yıl boyunca Karabağlar’da yapılan çalışmaları anlattı. Vatandaşların da taleplerini tek tek dinleyip not alan Selvitopu, projeler hakkında da bilgiler verdi. Başkan Selvitopu ayrıca, Karabağlar'ın daha yaşanabilir, daha modern bir kent haline gelmesi için çalıştıklarının altını çizerek, imar planları hakkında da vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. 

Herkes oyunu mutlaka kullanmalı
Selvitopu, yaklaşan 16 Nisan referandumu konusunda da vatandaşların neden Hayır oyu kullanması gerektiğine vurgu yaptı ve herkesin mutlaka sandığa gidip oy kullanması gerektiğini ifade etti.


Öte yandan, 58 mahallenin yer aldığı Karabağlar’da Başkan Selvitopu, Limontepe, Eskiizmir, Uzundere ve Yurtoğlu mahallelerinde çalışmalarına devam etti. Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri Ali Bartu, Recep Çatuk, ilçe yöneticileri, ilçe kadın kolları üyeleri ile birlikte esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Referandumun Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkat çeken Selvitopu, Türk milletinin sağduyusuna inandığını dile getirerek, “16 Nisan Türkiye için Hayır’lı bir gün olacak” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.