Hemşeri Dernekleriyle Mesir Macunu Toplantısı 

Hemşeri Dernekleriyle Mesir Macunu Toplantısı 

477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali heyeti, Büyük Saruhan Otel’de Manisa Hemşeri Dernekleri yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Mesir Macunu Festivalini düzenleyecek komite, Büyük Saruhan Otel’de Manisa Hemşeri Dernekleri yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Vali Yardımcısı Ünal Kaya’nın başkanlığındaki kahvaltıya Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa’yı ve Mesir’i Tanıtma Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, ilçe belediye temsilcileri katıldı.


İşbirliği Mesajları
Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Ünal Kaya, “477’nci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin programını hemşeri dernekleriyle paylaşmak amacıyla bir araya geldik. Onların da değerli katkılarıyla birlikte Mesir Macunu Festivali’ni adına yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, Hemşeri Dernekleri’nin katılımının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, etkinlik planlamasında işbirliği yapılabileceğinin altını çizdi.


Hemşeri Derneklerinden Teşekkür
Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Sözcüsü Cevdet Çiçek, düzenlenen organizasyonun önemine dikkat çekerek; “Mesir Macunu Festivali’ne bizler de kültürümüzün simgelerini yansıtarak katkı sağlamayı istiyoruz. Komitenin de bizlerle aynı fikri paylaşması ve uygulayacak olmasına da çok memnun olduk. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.