"Her oy çok önemli sandıklara sahip çıkmalıyız"

"Her oy çok önemli sandıklara sahip çıkmalıyız"

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcı ve aynı zamanda İzmir, İstanbul, Ankara Teşkilatlarının koordinatörlüğünü yürüten Murat Yıldırım AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslendi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcı ve aynı zamanda İzmir, İstanbul, Ankara Teşkilatlarının koordinatörlüğünü yürüten Murat Yıldırım AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslendi. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin istiklali ve istikrarı için çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, " Sandıklara sahip çıkarak Milletimizin oyuna sahip çıkmalıyız." dedi.

İstiklal, istikrar ve istikbalimiz için "Evet"

   AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından Menderes Caddesi'nde açılan Seçim Koordinasyon Merkezinde, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve Teşkilat yönetimi ve yüzlerce partiliyle buluşan Yıldırım, Buca'da gördüğü heyecanlı çalışmalardan dolayı İlçe Başkanı Arslan'ı tebrik etti. Son olarak Hollanda'da yaşanan skandala dikkat çeken Yıldırım, "Egemen güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları hepimiz görüyoruz. Neden bu oyunlara başvuruyorlar? Çünkü Türkiye artık gelişiyor, Türkiye artık köklerinden filizleniyor, Türkiye üzerindeki küller savruluyor. Bu yüzden hepimize önemli ve kutsal bir görev düşüyor.Şimdi istikrarımız için yani koalisyonlardan kurtulmamız için, istikrarın devam etmediği yerde kalkınma olmaz, refah seviyesi yükselmez. İkincisi İstiklalimiz için evet diyeceğiz. Türkiye'nin tam bağımsız olması için.Ekonomik ve siyasi bağımsızlığımız için Türkiye'nin üzerinde oynadıkları oyunu bozmak için evet demeliyiz. Üçüncüsü ise istikbalimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, vatanımız için. şimdi bütün bunlar için bize büyük görev düşüyor. önemli bir mücadele veriyoruz. bu mücadelemizi sokakta tankların önüne yatarak verdik ama sandıklara da sahip çıkmak işte bu kadar önemli bir görev atılan her oya sahip çıkmak zorundayız. Gerekirse 1 ay uyumayacağız ama ülkemiz için çalışacağız. Her seçmenimizin kapısını çalacağız. Çünkü Türkiye'nin geleceği söz konusu. Buca'nın güçlü heyecanı ile bunu yapacak kudreti olduğunu görüyorum." diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.