Her şey spor için

Her şey spor için

Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Olağan Kongresi’nde kulübün yeni yönetimi belirlendi.

Kulübe emek verenlere teşekkür eden, yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Şenol, “İlklere imza atan kulübümüzden daha da büyük başarılar bekliyorum” dedi

Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Olağan Kongresi belediyenin meclis salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Tuncer, kulüp yönetimi ile üyelerin katıldığı olağan kongrede kulübün yeni yönetimi belirlendi. Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer’in yaptıkları faaliyetleri anlattığı kongreye yoğun ilgi gösteren üyeler yeni yönetim, denetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek üyelerini oybirliği ile seçti. Üyelerinin tamamının oyunu alarak seçilen yönetim kurulu yapacakları ilk toplantıda kulüp başkanını seçecek, görev dağılımı yapacak. 

Gelişen Gaziemir, gelişen kulüp

Kongrenin dilek ve temenniler kısmında söz alan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Üyelerimizin kongreye gösterdiği yoğun ilgi gençlere ve spora verdiği önemi gösteriyor. Bu tablo beni çok mutlu etti. Kulübümüzün eski başkanları başta olmak üzere tüm yöneticilerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Kulübümüzün sporcuları ulusal ve uluslararası müsabakalarda çok büyük başarılar kazandılar, göğsümüzü kabarttılar. Yöneticilerimiz, eğitmenlerimiz ve sporcularımız başarı için çok çalışıp özveri gösterdiler. Ben de uzun yıllar kulüp yöneticiliği yaptım zorluğunu çok iyi biliyorum. Yeni yönetime de zorlu görevlerinde başarılar diliyorum. Yenilik demek heyecan demek. Gaziemir’de genç çok, potansiyel çok. Bu ekiple kulübümüz daha büyük başarılar kazanacaktır. Gençlerin iyi yetişmesi için belediye olarak eğitime spora büyük destek veriyoruz. Bu çocuklar bizim, onların iyi yetişmesi Gaziemir’in önünü açar. Gelişen kentimizin spor kulübünden daha da büyük başarılar bekliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.